Onze 6 goede voornemens voor 2022!

Het nieuwe jaar is begonnen. Gelukkig nieuwjaar! Wij wensen u natuurlijk het allerbeste voor 2022. Een nieuw jaar begint voor velen met goede voornemens. Wij doen hier graag aan mee. Elk stukje verbetering is immers de moeite waard. Wij hebben in totaal 6 goede voornemens voor 2022, welke we natuurlijk graag met u delen!

1. De totale uitstoot verminderen

Nederland moet verduurzamen. Dat weten we natuurlijk allemaal. Wij willen hier nog beter ons steentje aan bijdragen, door de totale uitstoot te verminderen. Dit willen wij doen door onze routes nog beter te organiseren. Door betere routes te rijden kunnen we de hoeveelheid uitstoot verder terugdringen.

2. Afval beter sorteren

Wij zijn al bezig met het sorteren van afval. Ook dit is immers belangrijk met het oog op het milieu en duurzaamheid. Wij waren dan ook al actief op dit vlak, maar wij zien verbeterpunten. We willen in 2022 dus nog strikter omgaan met het sorteren van afval.

3. Digitaal uren verwerken

Het verwerken van uren kan natuurlijk op verschillende manieren. Ook op dit vlak is ruimte voor verbetering om wat ‘groener’ te worden. Dit jaar willen wij gebruiken om de overstap te maken naar het digitaal verwerken van uren. Op jaarbasis bespaart dit enorm veel papierwerk. We willen op deze manier ons papierverbruik zo ver mogelijk terugdringen.

4. Investeren in medewerkers / scholing

Medewerkers zijn belangrijk, binnen ieder bedrijf, dus zeker ook bij Van de Scheur Logistiek. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze medewerkers het maximale uit zichzelf kunnen halen voor onze klanten, maar ook dat zij met veel plezier werken. Daarom willen wij meer investeren in onze medewerkers en in de scholing van onze medewerkers. Hierbij kunt u denken aan Code 95 trainingen, maar ook aan diverse andere activiteiten.

5. Optimalisatie van de werk / privé balans

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Toch weten we ook allemaal dat deze balans soms verloren kan gaan. Meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat werk tijdelijk de overhand krijgt. Dit heeft negatieve gevolgen, die we natuurlijk het liefst uit de weg willen gaan. We willen ons daarom beter inzetten om voor iedereen een gezonde balans tussen werk en privé te realiseren én te behouden.

6. Aandacht voor mentale gezondheid

We hebben voortdurend te maken met zaken die ons mentaal beïnvloeden. Hierbij kunnen we denken aan factoren die altijd wel in meer of mindere mate bestaan, zoals werkdruk en werkstress. We kunnen ook denken aan factoren waar we momenteel extra mee te maken hebben, zoals maatregelen door corona. Wij willen zorgen voor meer aandacht voor de mentale gezondheid, door er met elkaar over te praten en stress en zorgen bespreekbaar te maken. Op deze manier willen wij zorgen voor een betere mentale gezondheid.

Natuurlijk zetten wij ons weer optimaal in voor u

Wij gaan ons inzetten om onze goede voornemens uit te voeren en voor ons te laten spreken. Hierbij blijft onze inzet voor onze klanten natuurlijk optimaal, zoals u van ons gewend bent. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Wij informeren en adviseren u graag.