8 Zekerheden van Van de Scheur Logistiek

Van de Scheur Logistiek biedt een uitgebreide dienstverlening waar je altijd op kunt vertrouwen. Wij vinden het belangrijk om voor onze klanten dé transportpartner te zijn die hen nooit teleurstelt. Daarom garanderen wij 8 zekerheden wanneer je gebruik maakt van onze dienstverlening. Natuurlijk leggen wij deze zekerheden graag aan je voor.

1. 65 jaar ervaring

Het professioneel, zorgvuldig en hoogwaardig vervoeren van grote, kwetsbare en vaak niet verpakte goederen; daar houden wij ons al 65 jaar mee bezig. Door de jaren heen hebben wij niet stilgestaan. Wij hebben onze mogelijkheden steeds verder uitgebreid, zijn meegegroeid in de ontwikkelingen en hebben ervoor gezorgd dat onze kennis en ervaring voortdurend werden gevoed. Zo hebben wij een maximale ervaring opgebouwd die wij graag voor onze klanten inzetten.

2. Partner van onze klanten

Wanneer wij een relatie aangaan met een klant, dan zetten wij ons in om de relatie te versterken. Wij vinden het belangrijk om een innovatieve, communicatieve en vooral ook betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Wij kiezen bewust voor het aangaan van een hecht partnerschap, waarbij wij op een verantwoorde en toegewijde manier te werk gaan.

3. Landelijke routes

Wij houden een breed werkgebied aan en blijven niet beperkt tot een bepaalde regio. Doordat wij landelijke routes rijden kunnen wij onze klanten altijd op de juiste wijze van dienst zijn. Een bijkomend voordeel is wel dat wij meerdere klanten van dienst kunnen zijn binnen een enkele route. Dit bespaart niet alleen kosten, maar het zorgt er ook voor dat wij zo duurzaam mogelijk rijden voor onze klanten.

4. Ervaren chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren, professioneel en goed opgeleid. Zij weten precies wat er nodig is om een correcte A tot Z dienstverlening aan te bieden. Ons team werkt met enthousiasme, op een transparante en betrouwbare wijze waar onze klanten altijd op kunnen rekenen.

5. Snelle communicatie

Een snelle communicatie is een must, zeker in deze tijd. Wij maken gebruik van de meest innovatieve oplossingen en maken op die manier de klantbelofte waar. Zo werken wij ook met digitale vrachtbrieven, zodat iedereen binnen de keten toegang heeft tot de actuele status van een levering. Daarnaast hebben we een modern warehouse management systeem welke we kunnen koppelen aan uw systemen.

6. Transparant

Wij zetten ICT oplossingen in om onze klanten voortdurend inzicht te geven in wat er gebeurt. Hierdoor zijn wij in staat om de totale dienstverlening transparant te maken. Deze transparante werkwijze is niet alleen erg prettig voor alle betrokken partijen, maar het bespaart ook veel tijd, en dus geld.

7. MVO verantwoord

Wij werken MVO verantwoord, wat betekent dat wij ons inzetten voor duurzaam ondernemen. Door middel van goede planningen kunnen wij meerdere opdrachten met elkaar combineren, waardoor wij zo veel mogelijk opdrachten uitvoeren in zo min mogelijk kilometers. Wij zijn samen verantwoordelijk voor onze toekomst en wij dragen graag ons steentje bij aan het verlagen van de impact op het milieu.

8. Eigen warehouse

Wanneer je kiest voor de dienstverlening van Van de Scheur Logistiek, dan kies je niet alleen voor transport zoals het goed bij jou past. Je kunt bij ons ook gebruik maken van extra mogelijkheden, zoals het gebruik van ons warehouse. Moet er iets opgehaald worden bij de veiling, maar heb jij nog niet de ruimte om het op te slaan? Geen probleem! Ons eigen warehouse biedt een veilige, betrouwbare oplossing.

Profiteer ook van de zekerheden van VDS Logistiek

Wil jij ook van de zekerheden van Van de Scheur Logistiek uit Vianen profiteren? Dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Neem contact met ons op voor een transportvoorstel. Heb je interesse in een (langdurige) samenwerking, maar wil je eerst eens nader kennismaken? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren je graag op vrijblijvende basis.