Afwijkende goederen verzenden naar klant; zo doet u dat!

Het verzenden van goederen die niet op een standaard pallet passen leveren in de praktijk vaak problemen op. U kunt vrijwel alles makkelijk verzenden met uw grote transporteur, maar als een zending maar iets van de standaarden afwijkt loopt u direct tegen obstakels aan. Het probleem is vaak dat reguliere transporteurs niet goed overweg kunnen met goederen die niet op een pallet passen. Herkenbaar?

Het gevolg is dat de opdracht geweigerd wordt of dat u een flink bedrag extra moet betalen voor het transport en dat u ook nog moet hopen dat het heel aankomt. Zonde, zeker wanneer u bedenkt dat u voordelig gebruik kunt maken van de transportservice van Van de Scheur Logistiek.

Altijd het juiste transport voor uw zending

Met ruim 60 jaar ervaring mogen wij ons toch wel dé expert voor het transporteren van afwijkende goederen noemen. Deze status hebben wij niet zomaar verkregen, maar hebben wij verdiend door onszelf keer op keer te bewijzen. Wij laten zien dat geen zending voor ons te lastig, te groot of te zwaar is. Voor elke zending hebben wij het juiste transport voorzien van een digitale vrachtbrief, waardoor wij onze klanten altijd een optimale dienstverlening kunnen garanderen. Wilt u zeker zijn dat ook uw afwijkende goederen op professionele, correcte wijze bij uw klant worden afgeleverd? Bel ons en wij staan voor u klaar!

Niet alleen vervoer van grote, afwijkende goederen

U bent bij Van de Scheur Logistiek niet alleen welkom voor het laten transporteren van afwijkende goederen. Wij bieden u ook opslagruimte voor deze goederen wanneer u dit nodig heeft. Wij beschikken over een eigen warehouse waarin maar liefst 9.000 plaatsen te vinden zijn voor pallets. Speciaal voor de afwijkende goederen, die niet op een pallet passen, hebben wij grote hallen voor vloeropslag. Hierdoor kunnen wij u altijd de service bieden waar u behoefte aan heeft.

Door onze grote hallen kunnen we vrijwel ieder formaat aan!

Een unieke Home Delivery dienstverlening

Steeds vaker kunt u geen gebruik maken van een standaard transportdienst bij grote goederen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het gaat om afwijkende goederen die niet op een standaard pallet passen, maar ook wanneer er iets vervoerd moet worden dat zeer kwetsbaar is. Dit zijn slechts voorbeelden. Wij hebben een ruime ervaring in het afleveren van alle soorten goederen, van kwetsbaar tot zeer groot, aan consumenten door heel Nederland. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze Home Delivery dienstverlening. Deze service is ideaal, omdat het optimaal wordt afgestemd op uw processen. Dit betekent dat wij onze systemen aan die van u kunnen verbinden, waardoor de logistieke keten optimaliseert en u uw klanten een maximale klanttevredenheid kunt garanderen.

Wij bezorgen afwijkende goederen bij uw klant

Wanneer u nog op zoek bent naar de juiste transporteur van uw afwijkende goederen, dan nodigen wij u uit om eens nader kennis te maken met Home Delivery van Van de Scheur Logistiek. Maak online kennis met ons bedrijf op onze vernieuwde website. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen en wilt u kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.