Het Proces

Ontvangst goederen:
Alle goederen die bij ons binnen komen worden op basis van de aanwezige pakbon en een vooraankondiging gecontroleerd. Op basis hiervan kunnen wij controleren of dat alles wat u besteld heeft ook is aangekomen.

Opslag:
Alle goederen worden op artikelniveau opgeslagen. Hiervoor bieden we diverse soorten opslaglocaties aan. Het type locatie wordt bepaald op basis van het aantal stuks, het volume en de omloopsnelheid van een artikel.

Orderpicking;
De orders komen in ons Warehouse Management Systeem en van daaruit worden ze gepland. Door het scannen van de EAN code op het artikel behalen wij een uitleverbetrouwbaarheid van ruim 99,9%. na het picken wordt de order professionel ingepakt en verzendklaar gemaakt.

Voorraadbeheer:
Via onze service portal heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in uw voorraad. Door het instellen van een minimum voorraad en de melding die u krijgt wanneer dit minimum bereikt is, hoeft u geen nee te verkopen.

Retouren:
Uw klanten sturen wellicht wel eens iets terug. Ook voor deze retouren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij controleren de retouren op basis van de wensen/ afspraken die wij met u gemaakt hebben. 
De status van het product wordt aan u gemeld en gerapporteerd.