Dè expert voor het thuisbezorgen van volumineuze goederen

De eerste indruk over een product bepaalt de interesse en koopbereidheid, maar de tevredenheid van uw klant bepaalt zijn mening over uw bedrijf!

Van de Scheur Logistiek bestaat al sinds 1956. We zijn begonnen als verhuis- en transportbedrijf en hebben ons door de jaren heen geprofileerd als een professionele dienstverlener. Met de verhuiservaring in onze genen hebben we enkele jaren geleden onze transportdiensten uitgebreid met het vervoer van volumineuze goederen naar consumenten. Goederen die vanuit fysieke winkels en of webwinkels verkocht zijn, worden bij de consument op afspraak afgeleverd. Naast de goederen leveren wij ook aanvullende services die onze opdrachtgevers ontzorgen en de klanttevredenheid vergroten.

Dit alles doen we met zorg en vakmanschap. 

Benieuwd? Bel meteen even voor informatie of vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem contact op voor meer informatie

Wij leveren goederen af waar en wanneer het uw klant uitkomt

 

Logistiek lastig?

We zitten in een markt waarin veel verandert. Uw klanten hebben steeds meer wensen waar u als bedrijf zijnde aan wilt voldoen. U wilt namelijk ook dat deze klant bij u de goederen koopt. In de logistiek zien we de veranderende klantbehoefte ook terug. De klant verwacht niet alleen een optimale service en kwaliteit, maar ook flexibiliteit en transparantie. Alles kan geboden worden, maar als logistiek niet uw core business is dan wordt het erg lastig om deze services kostendekkend te krijgen zonder dat het u uw marge kost.

De logistieke gevolgen

Wanneer u zelf de logistiek verzorgt denkt u dan eens bijvoorbeeld aan:

  • het uitleveren van een order die niet goed in uw route past, maar die u wel moet leveren binnen een bepaalde termijn. uw klant zit er namelijk op te wachten.
  • of wanneer uw werknemer/ bezorger zich ziek meld en u heeft wel leveringsopdrachten gepland staan
  • of u met pieken en dalen in de orderstroom te maken heeft. Hoe vangt u de pieken op en hoe gaat u met de vaste kosten om in een rustige periode?

Dit zijn enkele voorbeelden waar u mee te maken heeft en waar u zich niet druk om wilt maken. Ze hebben een negatieve invloed op uw focus en core business en ze kosten u allemaal extra geld!

Van de Scheur Logistiek heeft de oplossing!

Met de Excellent Home Deliveries van Van de Scheur logistiek heeft u geen last meer van dergelijke geld kostende problemen. Met ons moderne wagenpark en ons centraal gelegen distributiecentrum ontzorgen wij u in het hele logistieke traject. Daarnaast zijn we in staat om uw marges, klanttevredenheid en uitleverbetrouwbaarheid te vergroten. Ook als u de logistiek al uitbesteedt heeft.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat mij dan contact met u opnemen.

 

Onze diensten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen snel contact op!!

Page 1