Laat de logistiek rond een veiling
over aan de professional

Bent u op zoek naar efficiënt goederenvervoer na een veiling? De Online Bezorgservice is de oplossing voor de logistieke afhandeling van een veiling en daarom bij uitstek de ophaal en bezorgservice voor u!

Ideaal voor veilinghuizen en kopers!
 

Kijk op onlinebezorgservice.nl voor alle info

Perfect voor veilinghuizen

Het aantal online veilingen groeit, net als het aantal bieders en kopers. Dat betekent voor de veilingen een hogere verkoopopbrengst, maar ook extra logistieke uitdagingen. Want een succesvolle veiling leidt vaak tot hectische ophaaldagen met lange rijen vrachtwagens en busjes.

De Online Bezorgservice is de oplossing voor de logistieke afhandeling van een veiling. Van de Scheur Logistiek verzamelt en verpakt de kavels en levert de goederen op afspraak af bij de koper.

Ideaal voor bieders

De Online Bezorgservice maakt het makkelijk voor veilinghuizen, maar ook voor kopers. Want met de bezorgservice hoeven kopers zich geen zorgen te maken over ophaaldata en het transport van de goederen. Van heftruck tot boormachine: Van de Scheur Logistiek levert de goederen af waar en wanneer de koper dat wil.

Dankzij de Online Bezorgservice hebben kopers een efficiënte en betaalbare oplossing om hun goederen op te laten halen en te bezorgen. En dat maakt het voor veel partijen een stuk interessanter om te bieden tijdens een veiling. Een win-win situatie voor veilinghuizen en bieders!

Kijk voor alle informatie op www.onlinebezorgservice.nl of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen snel contact op!!

Page 1