Promotie op locatie vraagt
om professionele logistiek

Van de Scheur Logistiek verzorgt het hele logistieke traject van een promotiecampagne. Van transport naar een winkel of evenement tot opslag van de goederen in ons warehouse.

Een sterke campagne bedenken met promotiemateriaal op locatie is één ding. Maar hoe krijg je al die marketingmaterialen op evenementen, festivals of in winkels? Van de Scheur Logistiek regelt alle logistieke aspecten van een promotiecampagne en biedt het complete servicepakket dat daarbij hoort.

Neem contact op voor meer informatie

Geen zorgen over het logistieke traject

Van ijskarren of rookworstkarren op evenementen, het transport van displays tot actiebalies in de supermarkt: Van de Scheur Logistiek verzorgt het hele logistieke traject van een promotiecampagne. Naast het transport / afleveren en de installatie op locatie kunnen we de goederen natuurlijk ook weer op halen. Bij terugkomst op het warehouse wordt het materiaal gecontroleerd, schoongemaakt en indien nodig gerepareerd voordat het bij ons weer in de opslag gaat in ons warehouse. We zorgen ervoor dat de materialen zo snel mogelijk weer ingezet kunnen worden voor de volgende actie. We verzorgen de marketing logistiek van A tot Z

Bel anders even voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen snel contact op!!

Page 1