Business Logistiek

Transport van goederen voor de zakelijke markt. Betrouwbaar, secuur en transparant vervoer door Van de Scheur Logistiek.

Onverpakt, last minute, in de avonden, weekenden en in de aanloop naar, of na afloop van een evenement – bij Van de Scheur Logistiek is zakelijk transport in goede handen. Met ons uitgebreide wagenpark en ervaren chauffeurs vervoeren wij goederen, pallets of machines door heel Nederland. Onze specialiteit is het transport van volumineuze, onverpakte, kwetsbare en/of kostbare goederen.

Transport van goederen

Van de Scheur Logistiek is in 1956 opgericht als transport- en verhuisbedrijf. Het verplaatsen van goederen zit dus al ruim 60 jaar in ons DNA. Door de grote diversiteit in ons wagenpark is het voor ons mogelijk om verschillende productsoorten te vervoeren. Van kleine dozen voor spoedtransport tot landbouwvoertuigen en geavanceerde machines, in de loop der jaren hebben we al vele objecten vervoerd. Voor ons is de samenwerking met u als klant erg belangrijk.

Transport en logistiek is geen sluitpost van de keten, maar een heel belangrijk onderdeel. De aflevering van uw goederen is een cruciaal component in de keten. U heeft hooggespannen verwachtingen bij uw klant gecreëerd en deze zullen op alle vlakken waargemaakt moeten worden. Als hoogwaardig vervoerder zijn wij uw visitekaartje bij de fysieke kennismaking tussen uw klant en uw product. Uw klant wil dat de goederen op tijd en compleet aankomen. Met onze moderne automatiseringssystemen is alles voor u real-time te volgen.

Dedicated vervoer

Voor een aantal klanten rijden wij exclusief. Wij halen de goederen op of leveren vanuit ons warehouse aan de (eind)klant, waarbij we de juiste plaatsing verzorgen, inclusief montage!

Samen bepalen we het routeschema en de frequentie van levering. Door onze jarenlange ervaring met diverse klanten kunnen wij u precies adviseren hoe u het best uw logistiek kunt organiseren en zo kosten kunt besparen.

Ook het verhuizen van een bedrijf of afdeling is een tak van sport waar we veel ervaring mee hebben! Wij denken graag met u mee.

Slimme en efficiënte distributie

Wij werken met een geavanceerd planningssysteem, waardoor we op efficiënte wijze heel Nederland en een groot deel van België kunnen bedienen. Wij rijden dagelijks distributieroutes, waarin we zakelijke en particuliere leveringen van zeer diverse goederen met elkaar combineren.

Hierbij houden we rekening met de wensen van de klant: wij leveren altijd op een dag die de klant zelf in onze agenda uitgekozen heeft.

Wij groeperen orders op basis van regio om de rijafstand van adres tot adres zo kort mogelijk te houden.

Door de hoge graad van efficiëntie die wij met onze compacte routes realiseren zijn wij in staat de kosten laag te houden, en dat merkt u in uw tarieven. Als kers op de taart is dit ook nog eens milieuvriendelijk, dus kunt u met een goed gevoel van onze diensten gebruik maken!

Wij onderzoeken graag met u hoe we uw goederen het best in ons distributienetwerk kunnen passen op een manier die aan al uw wensen voldoet. Wij komen graag met u in contact om u van een passend aanbod te voorzien.

Zakelijke logistiek op maat

De wensen op logistiek vlak zijn van ieder bedrijf anders. Wij bekijken graag samen met u wat uw wensen zijn en hoe Van de Scheur Logistiek daaraan kan voldoen. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.