6 Redenen om chauffeur te worden bij Van de Scheur

Chauffeur worden bij Van de Scheur is een mooie keuze wanneer u zeker wilt zijn van een leuke, afwisselende en interessante baan. Chauffeurs vinden het heerlijk op de weg, maar het is natuurlijk ook belangrijk om terug te keren naar een bedrijf waarin u zich ook thuis voelt. Wij bieden een fijne sfeer en de juiste werkomstandigheden aan al onze professionals. Graag geven wij u inzicht in 6 belangrijke redenen om ook chauffeur te worden bij Van de Scheur Logistiek.

1. U krijgt leuke collega’s

Niets is zo waardevol dan fijne collega’s om u heen. Natuurlijk, het is heerlijk om zelfstandig op de weg te zijn, maar het is ook fijn om bij terugkomst op de zaak terecht te komen in een gezellig team. Bij Van de Scheur Logistiek werken we met een leuk team en er is niemand die buiten de boot valt. Dat is een belangrijke voorwaarde voor het creëren van een fijne sfeer voor iedereen.

2. U vervoert wisselende zaken

Wij vervoeren de meest uiteenlopende zaken. Soms gaat het om relatief kleine goederen, die wij bijvoorbeeld zelf hebben verpakt voor de opdrachtgever en die wij bij de klanten van de opdrachtgever gaan afleveren op afspraak. In andere gevallen verzorgen we het transport van grote goederen, zware goederen en / of goederen die een afwijkende vorm hebben. Denk bijvoorbeeld aan industriële machines. De lading wisselt elke dag.

3. U wordt actief op binnenlands transport

Veel chauffeurs geven de voorkeur aan binnenlands transport boven buitenlands transport, al zijn er natuurlijk ook chauffeurs die het niet erg vinden om dagenlang van huis te zijn. Geeft u er de voorkeur aan om gewoon in de avond lekker thuis te eten en in uw eigen bed te slapen? Dan is binnenlands transport natuurlijk ideaal, en dit is precies wat u bij ons gaat doen. Fijne, efficiënt ingerichte ritten binnen de landsgrenzen.

4. U krijgt een eigen wagen toegewezen

Voor veen chauffeurs geldt dat de wagen wordt gezien als een tweede thuis. Dit is logisch. Het is uw werkplek en die wilt u zo veel mogelijk ‘eigen’ maken. Dit kan wanneer u chauffeur wordt bij Van de scheur Logistiek. U krijgt namelijk uw eigen wagen toegewezen. Dit is prettig om de cabine meer ‘eigen’ te kunnen maken, maar het zorgt er natuurlijk ook voor dat het comfort verhoogt.

5. U kunt lekker zelfstandig werken

Zowel onderweg als bij klanten werkt u volledig zelfstandig. Dit betekent dat u van veel vrijheid geniet. Wilt u onderweg lekker hard meezingen met de muziek op de radio? Er is niemand die zich daaraan stoort. Belangrijker nog, u heeft alle gelegenheid om uw werk uit te voeren op de manier zoals u dit het prettigst vindt.

6. U bent van A tot Z betrokken bij het logistieke proces

Bij Van de Scheur Logistiek bent u niet zomaar alleen een chauffeur. Bij ons bent u betrokken bij het hele logistieke proces, wat het werk een stuk interessanter en veelzijdiger maakt. Geen dag is hetzelfde wanneer u bij ons aan de slag gaat als chauffeur binnenland. Zo houden wij het werk leuk en uitdagend voor iedereen binnen ons team.

Wilt u ook chauffeur worden bij Van de Scheur Logistiek?

Bent u nog op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de transport en logistiek? Bij Van de Scheur Logistiek maken wij graag kennis met u. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over wat wij u precies kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op!