Value Added Services

Van het samenstellen van actiepakketten, repareren van goederen tot stickeren van producten: Van de Scheur Logistiek maakt goederen en diensten graag klant specifiek.

Van de Scheur Logistiek is een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in de warehousing en het vervoer van goederen die afwijkende dimensies hebben of kwetsbaar zijn omdat ze niet verpakt zijn.

Daar hoort een logistieke service bij die net een stap verder gaat. Daarom maken wij op ons warehouse, onderweg en bij het afleveradres goederen en diensten klant specifiek. Dat betekent dat u tal van diensten van ons kunt verwachten waardoor u, maar ook uw klanten echt geholpen zijn.

slider 1
slider 1

Logistieke service voor u en uw klanten


Op het warehouse zorgen wij voor de meest uiteenlopende service logistiek: van het samenstellen van actiepakketten en het stickeren van goederen tot schoonmaken en repareren van goederen die terugkomen na een marketing actie. Bij het afleveren van de goederen bij uw klanten bieden wij ook graag dat beetje extra zorg en service. Denk aan het plaatsen en monteren van producten, een korte demonstratie van het product of betalingen onder rembours.