Van de Scheur Logistiek wenst u fijne feestdagen!

We staan weer aan het einde van het jaar. Een jaar waarin wij met het team van Van de Scheur Logistiek grote stappen hebben gemaakt! We hebben verbeteringen in de dienstverlening doorgevoerd, in de zomervakantie onze nieuwe website gelanceerd en we hebben de invoer van een nieuw warehouse managementsysteem vrijwel afgerond. Ondanks alle corona-maatregelen hebben we met ons team een top prestatie neergezet! Het dagelijkse transport en de opslag is ondanks alle beperkingen gewoon doorgelopen.

Een korte terugblik op 2021

We kunnen er niet omheen dat corona, en alle bijbehorende maatregelen, ook invloed heeft gehad op Van de Scheur Logistiek. Enkele van onze klanten zagen hun omzet dalen, maar tegelijkertijd zagen andere klanten weer een forse toename van bestellingen in hun webshop. Wij zagen een duidelijke toename in het aantal ritten dat we hebben moeten rijden. Onze klantenkring groeit met mooie bedrijven, waarbij de samenwerking met de klant voor ons centraal staat.

Team

Ook in het management zijn een paar wijzigingen geweest; Frank van de Scheur is nu onze warehouse manager, Brian Meijdam stuurt het transport aan en Henk van de Scheur doet de algemene zaken en commercie. Voor het transport regelen Luca Bolman, Marcel Matton en Tom Boerboom de dagelijkse zaken. Met dit verjongde team kunnen we verder bouwen in de toekomst!

Wij wensen u mooie feestdagen en een goed 2022!

Natuurlijk willen wij u graag bedanken voor uw vertrouwen in onze dienstverlening het afgelopen jaar, ook staan wij komend jaar weer graag voor u klaar, om onze fijne samenwerking krachtig voort te zetten.

Maar nu is het eerst tijd voor ontspanning en om tijd met dierbaren door te brengen.