Fijne feestdagen en een logistiek goed 2023!

Van de Scheur Logistiek kijkt met trots terug op 2022. Een jaar waarin we veel klanten van dienst konden zijn met maatwerk oplossingen in de logistiek. Allerlei soorten afwijkende goederen hebben ons warehouse gepasseerd. Ons team heeft alles op tijd en netjes bij onze klanten kunnen bezorgen. Het evenementenseizoen ging, na twee rustige jaren, weer van start. Ons team heeft op diverse locaties in binnen- en buitenland mogen leveren.

Wij willen u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in het afgelopen jaar in ons gesteld heeft. Wij hechten waarde aan iedere relatie en zijn trots op ons fijne klantenbestand. Uiteraard staan wij ook in 2023 weer voor u klaar! Nu is het eerst tijd om uit te gaan kijken naar gezellige feestdagen met veel sfeer en mooie mensen om ons heen. Van de Scheur Logistiek wenst u fijne feestdagen en een succesvol 2023! 🎄

Terugkijken op afgelopen jaar

Nu het einde van het jaar in zicht komt is het een mooi moment om nog even terug te kijken. Door het jaar heen hebben wij u voorzien van handige tips, interessante nieuwtjes en slimme adviezen. Graag nemen wij de belangrijkste berichten van 2022 nog één keer met u door, voordat we graag samen met u richting de feestdagen gaan.

Een groenere webwinkel realiseren

We moeten verduurzamen. Dat weten we allemaal. De consument let steeds meer op de duurzaamheid waarmee een bedrijf werkt bij het doen van aankoopbeslissingen. Als webwinkeleigenaar is dit zeker iets waar u mee aan de slag wilt. Het hebben van een groener imago wordt steeds belangrijker voor webwinkels. Wij gaven u praktische tips voor het verduurzamen van de webwinkel en het op die manier verkrijgen van een groener imago.

Meer aandacht voor online veilingen

Het afgelopen jaar heeft voor velen vooral ook in het teken gestaan van worstelen met hogere kosten. Stijgende energieprijzen, hogere brandstofkosten, duurdere boodschappen… Zowel particulieren als bedrijven kregen met hogere kostenposten te maken. Hierdoor hebben we de aandacht voor online veilingen sterk toe zien nemen. Het kan immers mooie besparingen en hogere winsten opleveren. Wij vertelden u er alles over.

De waarde van een modern Warehouse Management Systeem

Bij Van de Scheur Logistiek werken we met een modern en innovatief WMS, ook wel Warehouse Management Systeem. Dit biedt ons veel voordelen met het oog op efficiënt en effectief werken voor onze klanten. Daarnaast biedt dit systeem ook belangrijke voordelen voor onze klanten zelf. Wij gaven u een handig overzicht van de WMS voordelen waar u als klant van ons optimaal van profiteert.

Tijd besparen op de webshop logistiek

Webwinkeleigenaren krijgen het drukker en drukker. De diverse omstandigheden waar we de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad, hebben ervoor gezorgd dat veel mensen zo veel mogelijk online blijven shoppen. Voor de webwinkeleigenaren betekent dit extra drukte, maar ook de noodzaak om grotere voorraden aan te houden en te overwegen om de logistiek uit te besteden. Er zitten immers grenzen aan het kunnen van de webshopeigenaar. Wij gaven u tips om tijd te besparen op de webshop logistiek.

Dé logistieke trends voor de komende jaren

De wereld van logistiek staat nooit stil. Er is voortdurend sprake van ontwikkeling, verbetering en innovatie. Groei, daar gaat het om. Dat kan op meerdere manieren. Een heel belangrijke manier is mee bewegen op trends die in de logistieke wereld ontstaan. Wij gaven u inzicht in 5 logistieke trends waarmee we te maken gaan krijgen in de komende jaren. De logistieke wereld is nog lang niet klaar met groeien en ontwikkelen. Er staan ons nog veel interessante innovaties te wachten.

Fijne feestdagen en een succesvol 2023!

Van de Scheur Logistiek wenst u fijne feestdagen en een succesvol 2023! 🎄