Fulfilment van lease producten bespaart u tijd en geld!

Het leasen van zakelijke producten stijgt aan populariteit, maar wie gaat alle producten uitleveren en na afloop weer ophalen? Het uitbesteden van het fulfilment van uw lease producten, ongeacht het soort, levert u veel interessante voordelen op. We hebben het hier over het opslaan, verpakken en controleren van de producten die met een leasecontract naar de afnemer gaan of retourkomen. Van de Scheur Logistiek heeft een landelijk transportnetwerk en neemt dit graag voor u uit handen!

Wij bieden u een A tot Z dienstverlening

Als u een partner zoekt voor fulfilment van lease producten, dan wilt u kunnen rekenen op een zeer complete dienstverlening. Deze dienstverlening vindt u bij Van de Scheur Logistiek. Wij kunnen de goederen vanuit ons centraal gelegen warehouse leveren,  ophalen en controleren. Hierbij controleren wij zowel op kwaliteit als op kwantiteit.. Wij maken gebruik van ons eigen warehouse, dat centraal in Nederland ligt en meer dan voldoende ruimte biedt voor opslag. Hierbij gaat het om opslagruimte voor pallets, maar ook om opslagruimte voor grote goederen. Juist omdat wij hierover beschikken kunnen wij onze klanten altijd een optimale service bieden, ook wanneer het gaat om afwijkende (lease) producten.

Veel lease producten zijn van groter formaat

We leven in een echte ‘lease maatschappij’. We kunnen steeds meer dingen leasen. Voorheen, wanneer er over leasen gesproken werd, werd er direct aan auto’s gedacht. In deze tijd kunt u echt aan alles denken, want vrijwel alles kan tegenwoordig ook met een leasecontract worden verkregen. Denk onder meer aan witgoed, gereedschappen, koffiemachines, kopieerapparaten, elektrische fietsen en meubelstukken. Het is zelfs mogelijk om complete kantoorinrichtingen te leasen. Hoe voordeliger, hoe beter.

Toch, het transport gooit vaak roet in het eten, omdat het bij veel transporteurs buitengewoon lastig is om het vervoer van afwijkende goederen – die niet op een pallet passen – tegen een nette prijs te laten vervoeren. Bij Van de Scheur Logistiek is dit geen enkel probleem. Wij kunnen alles voor u verzorgen als het gaat om fulfilment van lease producten, ongeacht het soort producten.

Voorkom problemen met zelf ophalen van goederen

Bedrijven kunnen er natuurlijk voor kiezen om de klant zelf voor vervoer te laten zorgen zodra de leaseperiode is verlopen. In de praktijk komt dit zeker voor, maar we zien ook dat er vaak problemen ontstaan wanneer de zaken op deze wijze worden geleverd. Wanneer de klant het transport zelf moet regelen, dan blijkt eenmaal op locatie dat er toch onvoldoende ruimte in het voertuig is om het daadwerkelijk zelf mee te kunnen nemen.

Ook zien we dat er door deze werkwijze veel tijd verloren gaat. Dit is tijd die u natuurlijk beter had kunnen besteden aan uw bedrijfsactiviteiten. U wilt uw bedrijf laten ontwikkelen en verder laten groeien. Wanneer u veel tijd verliest aan fulfilment van lease producten, dan staat die een optimale groei in de weg.

Wij regelen graag alles voor u

Bespaar tijd en geld met fulfilment van lease producten, eenvoudig door gebruik te maken van de A tot Z dienstverlening van Van de Scheur Logistiek. Wij bieden u een scala aan mogelijkheden, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. De tijd en het geld dat u bespaart kunt u in uw bedrijf investeren, zodat u optimaal profiteert. Wilt u meer weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.