Goederen ompakken of samenstellen? Maak gebruik van onze VAL en VAS!

Van de Scheur Logistiek biedt VAL en VAS, ofwel Value Added Logistics en Value Added Services. Deze twee activiteiten zorgen voor een meerwaarde in de logistieke keten. Wij hebben een eigen warehouse, centraal gelegen in Nederland, en bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze VAL en VAS. Dit betekent in de praktijk dat wij alles voor u kunnen regelen, van een professionele opslag tot een vriendelijke bezorging bij uw klant.

Eindeloos veel VAL en VAS mogelijkheden

Wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om VAL en VAS diensten. Ons warehouse is professioneel ingericht, met 9.000 plaatsen voor palletopslag en grote hallen. Wij maken gebruik van moderne systemen voor automatische orderpicking en wij koppelen ons systeem aan dat van u, zodat u altijd volledig inzicht heeft in alle voorraden.

Ons warehouse team kan u ondersteunen met de hoogste kwaliteit bij o.a.:

  • Ompakken
  • Sealen
  • Controleren
  • Testen
  • Labelen
  • Stickeren
  • Samenstellen van uw goederen.

U weet precies wat er binnenkomt en wat eruit gaat. Wij melden alles voortdurend en u heeft realtime inzicht binnen het klantportaal. Ons warehouse is klaar voor de toekomst en kan veel aan. Hierdoor kunnen wij u altijd de juiste oplossingen op maat bieden, inclusief een professionele bezorging aan het adres van uw klant.

Van ontvangen tot verzenden via onze dienstverlening

Doordat wij hebben gezorgd voor een groot pakket aan VAL en VAS activiteiten, kunnen wij u een zeer complete dienstverlening aanbieden. Wij kunnen goederen voor u ontvangen. Deze controleren wij op kwaliteit en kwantiteit voordat wij deze fysiek opslaan. Het is mogelijk om de goederen voor u om te pakken of samen te stellen zoals u dat wilt. Wij ontvangen de orders en maken deze klaar voor verzending. Uw klant kan in de online agenda zelf aangeven wanneer deze het pakket wenst te ontvangen. Er kan een dag en een tijdslot worden gekozen. Wij zorgen ervoor dat het pakket op het juiste moment wordt bezorgd bij uw klant. Dit zorgt voor tevreden klanten en levert u veel waardering op. Doordat wij alles voor u regelen, hoeft u hier zelf niet in te investeren. U houdt voldoende tijd en ruimte over om te focussen op het laten groeien van uw onderneming.

Laat VAL en VAS diensten uitvoeren door Van de Scheur Logistiek

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner die zorgt voor de juiste VAL en VAS activiteiten, zodat u nergens meer omkijken naar heeft? Van de Scheur Logistiek is de ervaren, betrouwbare en moderne partner die het allemaal voor u regelt. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief, zodat u altijd profiteert van maximaal voordeel. Natuurlijk kunt u altijd eerst contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.