Veel goederen uit China besteld; Waar laat u ze?

U heeft veel goederen besteld uit China, bijvoorbeeld voor de verkoop via uw webwinkel, en van het ene op het andere moment staat uw opslagruimte compleet vol. Er kan letterlijk geen potloodje meer bij. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Het zorgt niet alleen voor veel rommel en stress, maar het kost u ook tijd.

Wanneer alles letterlijk opgepropt staat, dan verliest u veel tijd aan het terugvinden van de juiste producten om bestellingen te verzenden. Dan hebben we het nog niet eens over de webwinkeleigenaren die de producten in de eigen woning op moeten slaan. Voor hen loopt het nog veel sneller de spuigaten uit. Van de Scheur Logistiek biedt de oplossing.

Webwinkeleigenaren halen steeds meer uit China

Tegenwoordig is het voor consumenten lastiger geworden om zomaar iets te bestellen in China. De financiële voordelen zijn door aanpassing van de regelgeving niet meer zo aantrekkelijk dan voorheen. Voor webwinkeleigenaren is het juist nog wel aantrekkelijk om goederen uit China te halen. Hier zijn meerdere redenen voor.

Op de eerste plaats heeft China natuurlijk echt een maak-economie en daar kunnen ondernemers hun voordeel mee doen. De kwaliteit lag voorheen aan de lage kant, maar is de laatste jaren sterk verbeterd. De gemiddelde kwaliteit van goederen uit China is tegenwoordig heel prima. Daarnaast liggen de salarissen in China een stuk lager dan in Amerika of Europa, waardoor de goederen goedkoper ingeslagen kunnen worden. Veel belangrijke voordelen waar Nederlandse webwinkeleigenaren makkelijk voor zwichten. Maar dan ontstaat er wel gemakkelijk een opslagprobleem.

Voordeel bij bulkbestellingen zorgt voor opslagtekort

Het importeren van goederen uit China is om meerdere redenen, zoals bovenstaande redenen, interessant voor Nederlandse ondernemers. Hier komt nog bij dat er in veel gevallen nog extra financieel voordeel ontstaat bij bulkbestellingen. Koopt u een grote hoeveelheid producten in één keer, dan gaat de stuksprijs nog verder omlaag. Dit betekent dat de ondernemer meer winst kan maken als er meer goederen in één keer worden besteld. Maar dan worden de goederen geleverd en blijkt het ineens allemaal niet te passen in de ruimte die voor opslag beschikbaar is. Van de Scheur Logistiek is er om dit opslagprobleem effectief op te lossen.

Wij kunnen alles voor u regelen in ons warehouse

Bij Van de Scheur Logistiek hebben we meer dan voldoende opslagruimte en kunnen wij een zeer complete service aanbieden. U kunt uw goederen uit China bij ons laten lossen. Wij slaan deze voor u op. Vervolgens heeft u de keuze om zelf de gewenste hoeveelheid uit uw opslag af te roepen, of om de producten direct bij uw klanten te laten bezorgen door ons. Het is namelijk ook mogelijk om zendingen door ons gereed te laten maken. Wij bieden de bestellingen vervolgens bij uw klanten aan. Hiervoor krijgen uw klanten van ons een Track & Trace, voor optimaal gemak.

Wilt u gebruik maken van onze opslag?

U kunt altijd voordelig gebruik maken van onze opslagruimte en, indien gewenst, van de bijkomende services. Heeft u onvoldoende opslagruimte om al uw goederen georganiseerd op te slaan? Dan bieden wij u graag de oplossing. Natuurlijk kunt u altijd eerst contact met ons opnemen voor meer informatie of een persoonlijk advies. Wij zijn u graag van dienst.