Grote goederen van veiling laten vervoeren; wij doen het!

Grotere goederen van een veilig laten vervoeren naar een opslaglocatie levert vaak problemen op. Het is voor ondernemers vaak een stuk voordeliger om grotere partijen via een veilinghuis op te kopen. In de regel levert dit voor de ondernemer meer winst op. Toch, het is vaak het transport van deze partijen dat problemen oplevert.

Ondernemers hebben zelf geen geschikt vervoer beschikbaar of geen tijd om de grotere goederen af te halen bij de veilinglocatie. Dan biedt de Online Bezorgservice uitkomst. Dit is een professionele dienstverlening van Van de Scheur Logistiek.

Een kavel bij het veilinghuis op laten halen

Wij hebben de nieuwe website van de Online Bezorgservice inmiddels gelanceerd en maken het u op deze manier makkelijk om vervoer te regelen voor grotere goederen. Wilt u gaan bieden op een kavel, of heeft u dit al gedaan, en wilt u zeker zijn van professioneel en passend vervoer? Wij regelen het graag voor u. Bent u benieuwd wat wij nog meer kunnen? Wij geven u onze zekerheden.

Wanneer u geen passend vervoer heeft, geen tijd heeft om de lading op te halen of om andere redenen het vervoer vanaf het veilinghuis niet kunt regelen, dan kunt u een beroep doen op de Online Bezorgservice. De kleine en/of grote goederen worden dan op het gewenste moment bij het veilinghuis opgehaald.

De grote goederen laten bezorgen

Wilt u de grotere goederen direct op uw eigen locatie ontvangen? Of heeft u een klein artikel gekocht op een veiling? Dit is mogelijk. Wilt u deze liever op een ander adres laten leveren? Geen probleem. Vanuit de Online Bezorgservice wordt niet alleen het halen van de goederen geregeld, maar wij kunnen ook de bezorging regelen. U bepaalt uiteraard waar de levering plaatsvindt. Wij zorgen voor een professioneel, passend en goed beschermd vervoer van A naar B.

Wat als u de grotere goederen (nog) niet kwijt kunt?

Opslag kan een probleem zijn. We zien het vaker gebeuren dat ondernemers een grotere partij goederen van een veiling kopen en vervolgens eigenlijk geen opslagmogelijkheid hebben. Uiteraard kunnen wij op dit vlak ook de juiste oplossing bieden. U kunt er namelijk voor kiezen om de grotere goederen tijdelijk op te laten slaan door Van de Scheur Logistiek. Wij hebben meer dan voldoende opslagruimte, voor pallets, maar ook zeker voor grotere goederen die niet op een standaard pallet passen. Wij verzorgen de opslag naar wens, voor de duur waar u behoefte aan heeft. Zo kunt u via de Online Bezorgservice altijd rekenen op een dienstverlening die echt helemaal is afgestemd op wat u nodig heeft voor uw veilingaankopen.

Ontdek het gemak van de Online Bezorgservice

Van de Scheur Logistiek biedt met de Online Bezorgservice een professionele, betaalbare en vooral betrouwbare dienstverlening voor het vervoer en de opslag van veilinggoederen. U kunt eens een kijkje nemen op onze nieuwe website van de Online Bezorgservice om te ontdekken hoe eenvoudig u gebruikmaakt van deze dienstverlening. Wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.