Home delivery bij particulieren door Van de Scheur Logistiek

Voor webwinkeleigenaren kan het een uitdaging zijn om bestellingen netjes en op tijd bij de klant te krijgen. Zeker de kleinere webwinkels hebben vaak niet de beschikking over een eigen wagenpark om bestellingen door het hele land af te leveren bij klanten thuis. Anderzijds heeft ook niet elke webwinkel een vaste vervoersdienst. Dit heeft vaak te maken met het feit dat niet elke vervoersdienst alle soorten pakketten aan kan.

Voor zeer grote en zware pakketten of pakketten in afwijkend formaat moet een andere vervoerder worden ingeschakeld dan voor kleine en lichte pakketjes. Dit kan de nodige uitdagingen opleveren. Een oplossing kan worden gevonden in home delivery bij particulieren. Hiervoor bent u welkom bij Van de Scheur Logistiek. Neem contact met ons op!

De waarde van betrouwbare leveringen

We leven in een tijd waarin particulieren veel eisen stellen aan de levering van bestellingen. Het is dan ook zo dat veel webwinkels beloften doen als het gaat om leveringen. Bestellingen worden bijvoorbeeld dezelfde dag of de volgende werkdag geleverd bij de klant. Uw klanten moeten hierop kunnen vertrouwen. Een vertraging in de levering zorgt direct voor een afname van de klanttevredenheid.

Betrouwbare leveringen, die door de klant gevolgd kunnen worden en tijdig aankomen, zijn dan ook van grote waarde voor elke webwinkel. Met home delivery van Van de Scheur Logistiek zorgt u voor een hoge mate van betrouwbaarheid, wat de klanttevredenheid ten goede komt.

Professionele bezorging aan huis bij particulieren

Webwinkeleigenaren lopen vaak tegen uitdagingen aan bij het thuisbezorgen van pakketten bij particulieren. Home delivery vormt hierin de oplossing. Met home delivery laat u de bestellingen van uw klanten door een externe partij thuisbezorgen bij de klanten. Er wordt gebruik gemaakt van een track and trace, zodat klanten voortdurend inzicht hebben in waar hun bestelling is en wanneer het wordt bezorgd.

U kunt de bestellingen op uw locatie laten ophalen voor bezorging bij klanten, maar u kunt er ook voor kiezen om uw producten op te slaan in het warehouse. De bestellingen worden klaargemaakt en volgens afspraak bezorgd bij de klanten. Op deze manier profiteert u van professionele bezorging aan huis bij uw klanten, terwijl u niet tegen vervelende obstakels of uitdagingen aan loopt.

Betrouwbare home delivery door Van de Scheur Logistiek

Van de Scheur Logistiek biedt home delivery op het hoogste niveau. Voor diverse webwinkels verzorgen wij het afleveren van bestellingen bij klanten aan de deur. De klant kan hiervoor online een afspraak maken en onze chauffeur levert de bestelling volgens deze afspraak af. Hierdoor zorgen wij voor een maximale klanttevredenheid.

U kunt bij ons gebruik maken van diverse fulfilment services. Wij beschikken over een modern warehouse en kunnen al uw bestellingen inpakken, klaarmaken voor verzending en tijdig afleveren bij uw klanten. Zo heeft u uw handen vrij om uw webwinkel te laten groeien. Wij vertellen u graag meer over home delivery en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies.