Home Delivery

Volumineuze goederen door heel Nederland thuisbezorgen én uw klanten tevreden stemmen?
Wij zijn uw visitekaartje!

Verkoopt u goederen aan consumenten die niet passen op een pallet, een groot formaat hebben of kwetsbaar zijn? Heeft u de afgelopen jaren al diverse transporteurs gehad, maar miste u daarbij de samenwerking, het ontzorgen en het meedenken? Neem dan contact met ons op!
Van de Scheur Logistiek is expert in het afleveren van grote goederen aan consumenten door heel Nederland. Wij gaan graag met u de samenwerking aan en verbinden onze systemen met die van u voor een optimale logistieke keten én tevreden klanten!

home delivery
tevreden klanten

Tevreden klanten

De eisen van de online shoppende klant worden steeds hoger. Ze willen op de hoogte gehouden worden van de levering; er moet keus zijn in het tijdstip van levering en uiteraard moet het product onbeschadigd overkomen! U wilt te allen tijde negatieve reviews van een klant voorkomen. Uw webshop heeft u optimaal ingericht, dus de orders stromen binnen. Maar nu begint de volgende uitdaging: uw goederen moeten nog wel in goede orde bij de klant aankomen. Klanten zijn vaak niet thuis als het u uitkomt, ze bellen 3x om de afspraak te verzetten of zien toch op het laatste moment af van de bestelling. Als logistiek niet uw corebusiness is, dan wordt het erg lastig om deze services kostendekkend te krijgen zonder dat het u uw marge kost.

Webshop logistiek

Voor u als webshopeigenaar kost deze logistieke afhandeling veel tijd. Van de Scheur Logistiek uit Vianen neemt deze zorgen graag bij u weg. Wij ontvangen uw orders automatisch en maken een afspraak met uw klant. Wij kunnen uw voorraad opslaan en beheren om zo extra snel te kunnen leveren. Mocht u een eigen magazijn hebben, geven we u dagelijks aan welke leverafspraken we in overleg met uw klanten ingepland hebben. Zo kunnen wij de juiste goederen bij u ophalen om ze vervolgens in ons magazijn direct toe te voegen aan onze distributieroutes. Op de dag voor levering zetten wij deze klaar en controleren de goederen. Bij iedere stap ontvangt de klant een update van waar de bestelling is en wanneer hij of zij de aankoop kan verwachten!

Vervolgens rijden we richting de klant. Bij aankomst leveren wij de bestelling netjes af bij de klant en maken wij een foto van de geleverde producten. Deze foto zetten wij direct in ons systeem en u als webshopeigenaar ontvangt deze foto ook. Het hele proces is gedigitaliseerd en kan gekoppeld worden aan uw systemen.

webshop logistiek
logistiek voor uw webshop

Logistiek voor uw webshop

Met de Home Delivery oplossingen van Van de Scheur Logistiek heeft u geen last meer van logistieke problemen bij bezorging van uw grote goederen. Met ons moderne wagenpark en centraal gelegen distributiecentrum ontzorgen wij u in het hele logistieke traject.

Daarnaast zijn we in staat om uw marges, klanttevredenheid en uitleverbetrouwbaarheid te vergroten door slim en efficiënt te combineren. Bovendien houdt u door onze totale ontzorging veel meer tijd en energie over om aan andere aspecten van uw bedrijf te werken, wat u in staat stelt om te groeien en te verbeteren. Benieuwd naar hoe we kunnen samenwerken?

Neem contact met ons op!