Industrieel transport

Het vervoeren van kostbare en kwetsbare goederen vraagt om expertise. Van de Scheur Logistiek uit Vianen is gespecialiseerd in industrieel transport van onverpakte goederen.

Bent u op zoek naar een transporteur voor het vervoer van industriële goederen die niet op een pallet passen? Gaat het hierbij om machines, onderdelen of grote objecten? Het team van Van de Scheur Logistiek is gespecialiseerd in het vervoeren van dit soort industriële goederen. Ons wagenpark bestaat uit diverse trailers en bakwagens, daarnaast lossen we met kraan, kooiaap, heftruck en hulpmaterialen afhankelijk van formaat, gewicht en locatie. Wij kunnen de goederen ophalen, veilig vervoeren, opslaan in ons eigen beveiligde magazijn en leveren op elke gewenste locatie.

Eenmalig transport of bedrijfsverhuizing

Wij voeren regelmatig eenmalige opdrachten uit voor klanten die een project hebben. Denk daarbij aan een bedrijfsverhuizing, de levering van een nieuwe machine of de aankoop van goederen via een veiling. Voor dit soort opdrachten mag u ons dus zeker benaderen, u hoeft geen vaste klant van ons te zijn. Onze ervaren chauffeurs gaan graag voor u aan de slag!

Transport van zware of lange goederen

Het vervoeren van industriële goederen is voor veel transporteurs een uitdaging. Het past niet op een pallet, is vaak zwaar en de kans op een beschadiging is groot. Wij zijn hier juist in gespecialiseerd! Wij verzorgen de gehele logistieke keten voor diverse productiebedrijven en industriële groothandels in Nederland. Denkt u daarbij aan machines, stalen onderdelen, balken en deuren van staal. Doordat onze trailers voorzien zijn van schuifzeilen, kunnen we alle formaten aan. Natuurlijk zekeren we de lading zo dat we schades voorkomen en voorzien we transporten van de juiste vergunningen!

Vervoer van al uw industriële goederen

Het team van Van de Scheur Logistiek beschikt over alle kennis, ervaring en certificaten om uw industriële goederen te vervoeren en/of op te slaan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een transportvoorstel op maat.