Kantoorverhuizing: zo pakt u dit goed aan!

Een kantoorverhuizing vraagt om veel aandacht en een goede voorbereiding. Op de eerste plaats wilt u er natuurlijk voor zorgen dat alles zo snel mogelijk geregeld is. In de meeste gevallen is het immers wenselijk dat de processen op een zo kort mogelijke termijn weer hervat kunnen worden op de nieuwe locatie. Daarnaast wilt u ook niet met zomaar iemand het proces aangaan. U wilt zekerheid van een betrouwbare, professionele service. Het gaat immers wel om alles wat er in uw kantoor te vinden is, dus ook om de vertrouwelijke gegevens en informatie. Van de Scheur Logistiek staat voor u klaar als uw betrouwbare, ervaren en deskundige partner voor elke kantoorverhuizing.

Een kantoorverhuizing regelen volgens een vast plan

Het is voor u belangrijk dat uw kantoorverhuizing op rolletjes loopt. U wilt dat alles snel geregeld wordt, met grote zorg en aandacht voor uw bedrijfseigendommen. Wij zorgen er graag voor dat de kantoorverhuizing naar wens verloopt. Daarom zorgen wij voor een goede voorbereiding. Zo onderzoeken wij de huidige locatie en brengen wij de nieuwe locatie in kaart, zodat wij weten waar we precies mee te maken krijgen. We zorgen ervoor dat alle fases goed zijn ingedeeld en stellen een vast plan op. Door het plan van aanpak goed voor te bereiden kunnen wij u altijd een perfecte kantoorverhuizing garanderen. U kunt snel weer aan de slag op uw nieuwe locatie.

Een A tot Z dienstverlening bij kantoorverhuizingen

Van de Scheur Logistiek biedt een zeer complete dienstverlening als het gaat om het verzorgen van een kantoorverhuizing. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat al uw zakelijke eigendommen onbeschadigd aankomen op de nieuwe locatie. Dit betekent dat wij zorgen voor alle nodige bescherming, zoals vloerbescherming en stootranden. Is het nodig om bepaalde zaken, zoals groot meubilair, te demonteren? Dan kunnen wij dit regelen, daarnaast bieden wij ook nog andere zekerheden.

Als ervaren logistieke partner zijn wij gewend aan het transporteren van grote goederen, maar alles moet ook door de deuren passen. Hier letten wij vooraf goed op, zodat hier geen vertragingen ontstaan door vervelende verrassingen. Bij de voorbereidingen van de kantoorverhuizing controleren wij dan ook of bepaalde zaken moeten worden gedemonteerd om deze buiten of juist weer binnen te krijgen. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Wij regelen uw kantoorverhuizing graag

Voor elke soort verhuizing zetten wij een flinke dosis ervaring in. Wij kunnen dan ook niet alleen voor u klaarstaan als u een kantoorverhuizing wilt laten organiseren door ons. Moeten er grote machines of ander groot materieel worden verhuisd? Dan staan wij ook voor u klaar. Wij kunnen écht alles van A naar B brengen. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u eerst meer wilt weten over de mogelijkheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.