Kooiaap transport geschikt voor grote goederen

Afwijkende goederen zijn niet altijd te transporteren op een reguliere wijze. Zeker wanneer het gaat om zware of bijvoorbeeld extra lange of grote goederen is het nodig om voor een maatwerk oplossing te kiezen. Deze maatwerk oplossing vindt u in kooiaap transport. De kooiaap wordt ook wel de meeneemheftruck genoemd en is ideaal voor goederen die afwijkend, extra groot of bijvoorbeeld extra zwaar zijn. Natuurlijk bent u voor professioneel kooiaap transport van harte welkom bij Van de Scheur Logistiek.

Wanneer is kooiaap transport de beste keuze?

Het transporteren met een kooiaap is in meerdere situaties de beste keuze. De kooiaap is geen standaard heftruck, welke wel eens mee kan worden genomen in de laadruimte van de vrachtwagen voor extra gemak. Deze meeneemheftruck is voorzien van aandrijving op alle wielen, van steunpoten en uitschuifbare lepels. Hierdoor is de kooiaap in staat om gewichten op te tillen tot wel 2.500 kilo en deze tot een hoogte van 3.6 meter te tillen wanneer dit nodig is. Het materieel kan eenvoudig verplaatst en geplaatst worden door gebruik te maken van de uitschuifbare lepels. Uiteindelijk biedt kooiaap transport zo uitkomst voor het transport van de meest uiteenlopende zware, grote en afwijkende goederen.

Kooiaap transport voor optimale veiligheid

Een lading is zelden standaard. Toch kunnen veel ladingen op reguliere wijze worden getransporteerd. Wanneer u een lading heeft die erg zwaar of bijvoorbeeld afwijkend van vorm is, dan heeft u een specialist nodig. Deze specialist vindt u in Van de Scheur Logistiek. Wij hebben ons gespecialiseerd in het transporteren van de meest uiteenlopende afwijkende goederen, waaronder ook industriële machines.

Wanneer kooiaap transport de beste keuze is, dan zorgen wij voor een eenvoudige en zeer veilige werkwijze. Vanzelfsprekend is de kooiaap zeer stabiel en krachtig, waardoor het veilig werken met deze meeneemheftruck altijd een garantie is. Wij zorgen voor een goede bescherming van uw lading én de personen die bij het transport betrokken zijn.

Snelle werkwijze met de kooiaap

In veel gevallen wordt er een pompwagen, heftruck of andere oplossing in de laadruimte van de wachtwagen mee vervoerd voor het goed laden en lossen van ladingen. Helaas zijn deze oplossingen niet geschikt wanneer het gaat om zware en / of afwijkende goederen. Veiligheid hoort altijd voorop te staan. De kooiaap is een meeneemheftruck, maar is niet hetzelfde als een heftruck die achterin de wagen mee wordt genomen.

Kooiaap transport gebeurt met een vrachtwagen waarbij de kooiaap achterop de vrachtwagen, dus buiten de laadruimte, is bevestigd. Binnen een minuut is de kooiaap klaar voor gebruik, waardoor laden en lossen altijd snel en vakkundig verloopt. Uiteraard regelt onze chauffeur hierbij alles voor u.

Heeft u interesse in professioneel kooiaap transport?

Van de Scheur Logistiek is uw ervaren partner wanneer u behoefte heeft aan vakkundig en professioneel kooiaap transport. Wij nemen u alle zorg uit handen en regelen alles van u. Bij ons kunt u dan ook altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening. Wilt u meer informatie, advies of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.