Kooiaap transport door Van de Scheur uit Vianen

Het transport van grotere bouwmaterialen levert bouwbedrijven en houthandels, vaak uitdagingen op. In veel gevallen beschikt u zelf niet over de juiste middelen om het transport goed te organiseren. Meer dan eens is het dan ook belangrijk dat de materialen terechtkomen op een moeilijk bereikbare plek, zoals een bouwterrein met onregelmatige ondergrond.

Kooiaap transport biedt in dit geval de juiste oplossing. Van de Scheur Logistiek is uw logistieke partner uit Vianen en staat iedere dag met een team van 30 collega’s klaar. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw kooiaap transporten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voordelen van kooiaap transport

Het voordeel van een kooiaap is dat het de efficiëntie van het laden en lossen verbetert, omdat het niet nodig is om ZELF aparte hefapparatuur te hebben om de lading te verplaatsen. Dit bespaart tijd en arbeid bij het laden en lossen van goederen, vooral in situaties waar handmatig laden en lossen tijdrovend en arbeidsintensief is.

Kooiapen worden vaak gebruikt bij het transport van zware goederen, zoals pallets met bouwmaterialen, houtenplanken, machines en andere vracht. Ze zijn vooral handig bij het afleveren van goederen op locaties waar geen vorkheftruck of ander hefwerktuig beschikbaar is. Ons personeel is vakkundig getraind en werken al jaren met kooiapen.

Wat is een kooiaap precies?

Een kooiaap is een meeneemheftruck, dat wil zeggen een speciaal soort hijs- en hefinrichting die wordt gebruikt in de transportindustrie. Het belangrijkste doel van een kooiaap is om goederen veilig en efficiënt te laden en lossen. Een kooiaap bestaat uit een hefinrichting die aan de achterkant van een vrachtwagen zit en een meeneemheftruck.

Deze meeneemheftruck, ook wel een palletwagen of vorkheftruck genoemd, kan wel 2500 kilo tillen en de lading, voor zover mogelijk, op de gewenste plek neerzetten. Bent u op zoek naar een logistieke partner uit de buurt? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken!

Kooiaap mogelijkheden bespreken

Wij zijn uw partner voor kooiaap transport

Kooiaap transport biedt uitkomst voor tal van bedrijven. Van de Scheur Logistiek is uw ervaren partner voor kooiaap transport in Vianen en regio. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partij voor al uw kooiaap transport? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij informeren en adviseren u graag.