Logistics Value Added Services in ons warehouse

Op zoek naar een logistiek bedrijf die nét dat stapje extra zet voor u? Kies dan voor Van de Scheur Logistiek in Vianen. Met ons eigen logistieke team, chauffeurs en warehouse medewerkers nemen wij alle zorgen uit handen. Met onze eigen inhouse Value Added Services maken wij voor veel klanten het verschil. Van het stickeren, schoonmaken, ompakken of nog meer, wij doen het graag voor u.

Value Added Service is in de logistiek een verzamelnaam voor extra diensten met een hoge toegevoegde waarde. Bedrijven kunnen op meerdere manieren aan de slag met onze Value Added Services. Voor bepaalde ondernemingen kan het bijvoorbeeld zo eenvoudig zijn als het nalopen en controleren van alle binnengekomen goederen.

Een uitbreiding van de kerndiensten

Wanneer we het hebben over Value Added Services, dan hebben we het eigenlijk over een uitbreiding van de kerndiensten van een bedrijf met aanvullende diensten die voor een klant meerwaarde kunnen hebben. Het gaat om optionele diensten of producten.

In de meeste gevallen zijn dit ook de producten of diensten die een bedrijf onderscheiden van concurrerende ondernemingen. In de praktijk betekent dit ook dat de specifieke aangeboden Value Added Services voor een klant dé factor kunnen zijn bij het nemen van beslissingen.

Wat zijn Logistics Value Added Services?

Kijken we specifiek naar Logistics Value Added Services, dan zien we een grote hoeveelheid mogelijkheden om de logistieke processen van meerwaarde te voorzien. Een logistiek bedrijf voert in de kern uitsluitend de logistiek uit, maar kan de dienstverlening verbreden met een scala aan diensten met toegevoegde waarde.

Bij Van de Scheur Logistiek besteden we veel aandacht aan Value Added Services, waardoor wij in staat zijn om onze klanten grote meerwaarde te bieden. Vanuit ons moderne warehouse bieden wij een breed pakket aan Value Added Services die onze klanten veel tijd en geld kunnen besparen.


Wat zijn onze Logistics Value Added Services?

In de basis is ons warehouse uiteraard bedoeld voor de opslag van pallets en goederen. Dit is de kern, welke wij aanvullen met diverse diensten met toegevoegde waarde. Hierbij kan worden gedacht aan het uitvoeren van voorbereidingen, het bundelen van goederen of het ompakken van pallets, het samenstellen van actiepakketten en voorzien van producten van stickers of labels.

Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden om goederen te repareren of schoon te maken, om orders klaar te maken voor verzending en displays te vullen. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Alle logistiek en opslag kan voor ons worden verzorgd voor onder meer groothandels, fabrikanten en webwinkels. Door ons Warehouse Management Systeem aan een webwinkel te koppelen kunnen orders direct automatisch aan ons worden doorgegeven, zodat wij alles omtrent de order uit handen kunnen nemen.

Wat kunnen wij precies voor u betekenen?

Doordat wij een groot aantal Value Added Services aanbieden, waaronder fulfilment services, kunnen wij onze klanten altijd een dienstverlening op maat garanderen. Wij nemen u uit handen wat u uit handen wilt geven, zorgeloos en op betrouwbare wijze. Wilt u meer weten over wat wij precies voor u kunnen doen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot onze Logistics Value Added Services.