Logistiek is geen sluitpost, maar een partnerschap

Logistiek wordt vaak gezien als een sluitpost, maar zou dit in de praktijk niet moeten zijn. Voor veel bedrijven is logistiek aan de orde van de dag. Juist daarom zou er geen sprake moeten zijn van een sluitpost, maar van een partnerschap. Samenwerking is belangrijk om de logistieke zaken efficiënt te laten verlopen, voor alle betrokken partijen.

Van de Scheur Logistiek staat klaar voor alle klanten, met een uitgebreide dienstverlening en de beste oplossingen op maat.

Wat gaat er mis bij veel transporteurs?

Veel transporteurs zien hun services als een aparte dienstverlening. De orders worden volgens het welbekende ‘boekje’ uitgevoerd en elke order van elke klant is in de basis hetzelfde. Er wordt niet meegedacht en de orders worden eigenlijk op de automatische piloot uitgevoerd. Het gaat in de praktijk om steeds een korte samenwerking, die stil komt te liggen tot een volgende order voor de klant uitgevoerd moet worden. Hierdoor ontstaat er geen lange termijn relatie en wordt de logistiek ook niet verder geoptimaliseerd voor een klant.

Wat doet Van de Scheur Logistiek anders?

Het belangrijkste verschil zit naar onze mening in de aandacht voor elke klant, als aparte partij, waar wij ons voor inzetten op een manier die het best past. Wij kijken wel naar de lange termijn en zetten ons in om sterke, betrouwbare relaties op te bouwen met onze klanten. Hiervoor kunnen wij ons dan ook beroepen op meer dan 60 jaar ervaring. Wij werken niet met standaarden, maar denken mee met de klant en dragen maatwerk oplossingen aan. Zo helpen wij onze klanten bij het beter en efficiënter inrichten van hun processen. Wij werken niet vóór onze klanten, maar wij werken sámen met onze klanten. Dat is een groot verschil en daar profiteert iedereen van. Daarnaast bieden wij ook nog eens verschillende zekerheden.

Wat levert onze werkwijze u precies op?

Door samen te werken met onze klanten bereiken wij meerdere voordelen, voor alle betrokken partijen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten de processen kunnen optimaliseren en aansluitend bieden wij de best passende dienstverlening. Dit zorgt op de eerste plaats voor een hogere klanttevredenheid van onze klanten. Hier hechten wij dan ook veel waarde aan, juist omdat wij kiezen voor de lange termijn samenwerkingen. Daarnaast zorgt deze werkwijze er ook voor dat er minder schades ontstaan, waardoor er geld wordt bespaard, en dat de bestellingen op tijd komen.

Wat kunnen wij precies voor u betekenen?

Wij bieden onze klanten veel mogelijkheden, zodat er altijd een dienstverlening ontstaat die perfect kan worden afgestemd op de behoeften van de klant. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze warehouse oplossingen. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.