Logistieke oplossingen rondom promotiemateriaal

Promotiemateriaal is voor veel bedrijven onmisbaar, maar het opslaan en vervoeren van dit materiaal brengt voor veel ondernemingen ook wel de nodige zorgen met zich mee. Voor de opslag van promotiemateriaal is vaak magazijnruimte nodig die eigenlijk niet gemist kan worden. Daarnaast ontstaan er vraagstukken over het vervoeren van promotiematerialen van A naar B.

Van de Scheur Logistiek biedt volledige ontzorging middels maatwerk logistieke oplossingen rondom promotiemateriaal.

Goede logistieke oplossingen voor al uw vraagstukken

Neemt promotiemateriaal veel ruimte in uw magazijn in beslag, terwijl u deze ruimte eigenlijk voor andere doeleinden nodig heeft? Dan bieden wij u de mogelijkheid om uw promotiematerialen bij ons op te slaan. Dit geeft u uw ruimte terug om te benutten zoals u dan nodig heeft. Ervaart u moeite met het distribueren van promotiemateriaal richting uw zakenrelaties?

Ook deze taak kunnen wij voor u verzorgen, waarbij wij er uiteraard ook voor zorgen dat u altijd volledig inzicht houdt. Wij kunnen onze systemen aan die van u koppelen, waardoor u altijd inzicht heeft in onder meer de voorraden aan promotiematerialen. Vanuit onze veelzijdige dienstverlening kunnen wij u altijd de logistieke oplossingen bieden waar u écht mee geholpen bent.

Van controle bij aankomst tot bezorgen bij uw relatie

Van de Scheur Logistiek biedt een groot aanbod aan services. Indien gewenst kunnen wij alle processen rondom uw promotiemateriaal van u overnemen om u totaal te ontzorgen. Zo is het mogelijk om promotionele producten door ons te laten controleren op kwaliteit en defecten. Wij kunnen actiepakketten voor u samenvoegen of promotieartikelen van specifieke labels voorzien.

U kunt ervoor kiezen bestellingen bij ons binnen te laten komen, waardoor wij deze direct op kunnen pakken en de bestellingen klaar kunnen maken voor verzending. Uiteraard zorgen wij er ook graag voor dat alles volgens een juiste planning bij uw zakenrelatie(s) geleverd wordt.

Ontdek de logistieke voordelen voor uw promotiemateriaal

Wij bieden u tal van voordelen waar u als ondernemer echt van kunt profiteren. Besteedt u de opslag en distributie van uw promotiematerialen aan ons uit, dan bespaart u aanzienlijk in de kosten en kunt u alle ruimte in uw magazijn optimaal benutten. Wij zorgen ervoor dat u optimaal inzicht heeft in het voorraadbeheer.

U kunt bij ons rekenen op volledige transparantie en een nette verzorging van alle services tot in het detail. Wij slaan uw promotiematerialen professioneel op, voeren de nodige controles uit en leveren alles op de gewenste locatie. Zo kunt u weer focussen op uw kernactiviteiten.

Maak gebruik van onze logistieke oplossingen

Het uitbesteden van de opslag en distributie van uw promotiematerialen levert u een mooie kostenbesparing op. Deze besparing kunt u investeren in de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Wij nemen u alle zorg uit handen, volledig transparant en op vakkundige wijze. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren en adviseren u graag over de logistieke oplossingen die wij u kunnen aanbieden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.