Machine verhuizen? Laat ons u helpen!

Een machine verhuizen is natuurlijk wel even iets anders dan het verhuizen van een aantal bureaus en de bijbehorende archiefkasten. Wanneer u een machinepark heeft dat naar een nieuwe locatie moet worden verhuisd, dan heeft u de hulp en ondersteuning nodig van een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoeren van grote, zware en afwijkende goederen. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Van de Scheur Logistiek.

De down time voor uw bedrijf beperken

Een bedrijfsverhuizing kost altijd tijd. Dit is een gegeven. Hoeveel tijd het precies kost is onder meer afhankelijk van de voorbereiding. Wanneer er machines verhuisd moeten worden, dan is het belangrijk dat dit goed wordt voorbereid. Komt u bij ons voor het laten vervoeren van uw machines van A naar B, dan starten wij met een impactanalyse.

Hierbij bepalen wij onder meer de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze werkzaamheden goed uit te voeren. Op die manier maken we een planning met u en zorgen we voor een effectieve voorbereiding. Door dit te doen kunnen wij de zogenaamde down time voor uw bedrijf beperken. Wij zorgen ervoor dat uw machines snel weer kunnen draaien op de nieuwe locatie.

Wij houden rekening met alle details

Wanneer u niet eerder zakelijk bent verhuisd, dan ziet u gemakkelijk dingen over het hoofd. Het is dan fijn als u kunt rekenen op een ervaren partner die wél aan alle details denkt. Van de Scheur Logistiek zet een brede expertise en jarenlange ervaring in om uw machinepark correct, veilig en snel te verhuizen van A naar B. Wij houden hierbij rekening met alle details.

Zo checken we of het noodzakelijk is om de straat te beschermen met rijplaten, maar we controleren ook of het nodig is om bouwkundige aanpassingen te maken om uw machines uit het bedrijf te kunnen krijgen. Uiteraard kijken we niet alleen naar uw huidige locatie, maar brengen wij ook de nieuwe locatie in kaart.

Van goed vooronderzoek tot strakke planning

Het is voor u belangrijk dat uw bedrijfsverhuizing, inclusief het verhuizen van de machines, zo snel en goed mogelijk verloopt. Dit spreekt voor zich. In de meeste gevallen kan alleen een relatief korte stilstand van processen goed worden opgevangen. Dit begrijpen wij. Daarom zorgen wij voor een uitgebreid en zeer compleet vooronderzoek, zodat wij alles optimaal kunnen plannen en ervoor kunnen zorgen dat de verhuizing zelf zo snel en makkelijk mogelijk verloopt. Op deze manier kunnen wij u altijd zekerheid bieden dat u uw bedrijfsprocessen snel weer op kunt pakken op de nieuwe locatie.

Wilt u uw machines laten verhuizen?

Heeft u één of meerdere machines die van A naar B moeten worden verhuisd? Van de Scheur Logistiek staat voor u klaar met een zeer complete dienstverlening en de juiste oplossingen. Wij regelen uw verhuizing graag, ook als het gaat om het vervoeren en plaatsen van zeer grote en / of zware machines. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.