Machine verplaatsen of verhuizen draait om goede voorbereiding

Het verhuizen van een grote en vaak zware machine is geen eenvoudige taak. Het vergt dan ook veel voorbereiding en expertise. Als dat niet gebeurt, dan kan er een probleem of schade ontstaan tijdens het proces. In het meest vervelende geval betekent dit dat uw bedrijfsprocessen langer stil komen te liggen dan ingecalculeerd is. Mogelijk haalt u deadlines niet of loopt u inkomsten mis. Zonde, want met een goede voorbereiding kan de machine probleemloos van A naar B verhuisd worden. Van de Scheur Logistiek helpt u hier graag bij met een team aan ervaren collega’s. Neem contact met ons op voor een transportvoorstel.

Alles rondom de machine verhuizing

U weet vooraf dat u te maken krijgt met zogenaamde ‘down time’ wanneer er een machine verhuisd moet worden, en dat wilt u zoveel mogelijk beperken. Wanneer u Van de Scheur Logistiek inschakelt, wordt een impactanalyse gemaakt.

De benodigde tijd en werkzaamheden worden bepaald en de optimale planning in overleg met u gemaakt. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de machine zo snel mogelijk weer ‘up and running’ is. Hiervoor zetten wij veel kennis en ervaring in, maar wij zorgen ook voor de beste voorbereiding.

Belangrijk in de voorbereiding is dat er voldoende productie is om de stilstand op te vangen!

Het afkoppelen van de machine wordt vaak in samenwerking met de intern verantwoordelijken en met de leverancier gedaan.

Ook kan er bouwkundig een aanpassing gedaan moeten worden, bijvoorbeeld de machine past niet door de deur, moet door het dak gehesen worden of buiten moeten er rijplaten worden gelegd om de straat te beschermen. Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden. Wij hebben hier oog voor.

Een goede voorbereiding is dus het halve werk en maakt het proces veel efficiënter! Wij brengen de nieuwe locatie in kaart, bepalen de positie met u en zorgen ervoor dat we goed materieel gereed hebben voor als het moment daar is. Door optimaal vooronderzoek te doen en hier met materieel op af te stellen besparen we altijd tijd in het proces zelf, en daar profiteert u van.

Transport & bedrijfsverhuizingen

U bent bij ons van harte welkom wanneer u een enkele machine wilt verhuizen van de ene naar de andere locatie. Wilt u een complete productielijn of een heel machinepark naar een nieuwe locatie verhuizen? Wij regelen het voor u! Zelfs als u uw complete bedrijf wilt verhuizen, waarbij ook werkplekken met inventaris of uw warehouse wordt verhuisd? Wij verzorgen het transport en regelen alles tot in het detail, zodat alles op rolletjes verloopt op het moment van het verhuizen zelf. Dit bespaart veel tijd, omdat wij problemen al opsporen voordat deze zich voordoen. Zo kunnen wij zorgen voor een snel en professioneel verloop van de verhuizing. En u kunt snel weer aan de slag vanaf uw nieuwe locatie.

Wij kunnen uw machine professioneel van A naar B verhuizen

Van de Scheur Logistiek zet een jarenlange ervaring in bij het verhuizen van machines. Wij zorgen voor een gedegen vooronderzoek en een optimale planning, zodat wij u maximaal voordeel kunnen bieden. Wilt u een machine van A naar B laten verhuizen? Dan kunt u op ons rekenen. Natuurlijk vertellen wij u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Neem gerust eens contact met ons op.