Uw machines op de beursstand? Wij kennen de evenementenlogistiek

Deelname aan beurzen kan heel belangrijk zijn voor een bedrijf, maar de organisatie eromheen kan een onderneming toch tegenhouden om die kans te pakken. Zeker wanneer u machines, grote promotiestands of andere grote artikelen op de beurs wilt krijgen, kan het logistieke proces een behoorlijke uitdaging zijn.

Evenementenlogistiek vraagt niet alleen om een goede planning, maar uiteraard ook om passende oplossingen die niet altijd zomaar beschikbaar zijn. Van de Scheur Logistiek stelt zich graag op als uw ervaren partner in de evenementenlogistiek, zodat u kunt profiteren van alle voordelen die een beurs u te bieden heeft.

Met grote machines of artikelen naar de beurs

Zeker wanneer u met grote machines of artikelen in een groot of afwijkend formaat naar de beurs wilt, brengt dit de nodige logistieke zorgen met zich mee. Er moet worden voldaan aan tal van eisen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Verder moet er rekening worden gehouden met geldende regels en mogelijkheden op de beurslocatie. Zo moeten wij werken volgens een strak tijdschema en dan moet er ook nog passend transport worden geregeld.

Er komt veel bij kijken wanneer u met groot materieel naar de beurs wilt. Van de Scheur Logistiek heeft zich gespecialiseerd in evenementenlogistiek en kan u altijd op passende wijze van dienst zijn.

Flexibiliteit combineren met timing

Een goede planning is essentieel als het gaat om het logistieke regelwerk. Wij gaan dan ook al vooraf aan de slag met de timing en alle factoren die invloed kunnen hebben. Hiervoor werken wij nauw samen met beursplanners en klanten, zodat alles volledig in kaart kan worden gebracht.

Op basis daarvan kan er een strakke planning worden gemaakt die tot in het detail is uitgewerkt. De timing combineren wij met optimale flexibiliteit, zodat wij in staat zijn mogelijke problemen of hindernissen snel te herkennen en direct op te lossen. Uiteraard zijn wij volledig transparant over onze werkwijze, zodat u precies weet hoe alles geregeld is.

Passend vervoer voor grote machines en artikelen

Van de Scheur Logistiek werkt uitsluitend met ervaren medewerkers die zich optimaal inzetten voor onze klanten. Daarnaast beschikken wij over een ruim en veelzijdig wagenpark met zowel diverse voertuigen als de nodige specialistische apparatuur. Hierdoor zijn wij altijd in staat om passend transport aan te bieden voor grote machines en artikelen in zeer groot, zwaar en / of afwijkend formaat.

Wij zorgen voor een professioneel, veilig en betrouwbaar vervoer naar de beurslocatie. Vanzelfsprekend regelen wij ook het transport vanaf de beurs terug naar de gewenste locatie. U kunt erop rekenen dat de hele evenementenlogistiek tot in het detail goed geregeld is.

Zorgeloos met uw grote machines naar de beurs?

Wilt u met grote machines of zeer grote, zware of afwijkende artikelen naar de beurs? Van de Scheur Logistiek regelt alles omtrent de evenementenlogistiek, zodat u erop kunt rekenen dat alles veilig en volledig vlekkeloos verloopt. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen als het gaat om evenementenlogistiek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke vraagstuk.