Nieuwsarchief

Beursvloer Vianen 2014

24 april 2014 - Afgelopen donderdag werd voor de eerste keer in Vianen de beursvloer georganiseerd.

De beursvloer welke door de burgemeester geopend werd is een evenement waarbij bedrijven en organisaties zoals sportverenigingen, maar ook stichtingen elkaar helpen om bepaalde doelen te bereiken.  De vraag en het aanbod wordt in de breedste zin van het woord verhandeld. De portemonnee blijft hierbij gesloten.

Ook Van de Scheur Logistiek was een deelnemer aan dit evenement en heeft met 4 matches goede deals gesloten zoals o.a..

 

  • Voor de stichting Happy Gunjur zal Van de Scheur Logistiek een aantal opslaglocaties beschikbaar stellen, in ruil voor deze ruimte krijgt VDSL een vermelding op de website van happy Gunjur. (voor meer informatie over happy Gunjur, bekijk de website www.happygunjur.nl)
  • Voor zwemvereniging Albatros zal VDSL diverse transporten verzorgen rondom het open water zwemmen, in ruil daarvoor biedt de zwemvereniging een watepolo clinic voor het personeel van VDSL aan en worden we als sponsor benoemd op en rond het evenement.
  • Voor de scouting Batenstein zal VDSL een BBQ sponseren, in ruil daarvoor zullen leden van de scouting enkele werkzaamheden verrichten voor VDSL
  • Voor de stichting bewonersorganisatie Monnikenhof zal VDSL wilgentenen vervoeren, in ruil daarvoor zal de stichting PR verrichten voor VDSL

 

In het verlengde van het maatschappelijk ondernemen was dit een goed evenement voor VDSL.

We gaan voor diverse organisaties hun logistieke uitdagingen oplossen en in ruil daarvoor krijgen we regionaal meer PR en zelfs een waterpolo clinic als tegenprestatie.