Nieuwsarchief

The last mile van uw promotie campagne!

1 juli 2014 - Wil je de doelgroep kennis laten maken van jouw merk en of product? Dan heb je sowieso met logistiek te maken. Van de Scheur Logistiek is dan bij uitstek jouw logistieke rechterhand

Van de Scheur Logistiek verzorgt voor meerdere relaties de logistiek van hun promotionele campagnes. Of de materialen nou richting een evenement, beurs of een winkeldemonstratie gaan,

Van de Scheur Logistiek regelt alle logistieke aspecten van een promotiecampagne en biedt het complete servicepakket dat daarbij hoort inclusief de retourstroom.

Naast het transport verzorgen wij ook het op de locatie zelf neerzetten, opbouwen en of afbreken van het materiaal en na afloop van een campagne ronde reinigen we de goederen gelijk zodat deze weer snel ingezet kunnen worden voor een nieuwe promotie ronde en of evenement.  

Van displays tot aan complete voertuigen en of stands, verpakt en onverpakt, Wij behandelen het allemaal met grote zorg en niet alleen op werkdagen, maar ook in de avonduren ,de weekenden, en op vaste afgesproken tijden. 

Door middel van diverse rapportages (voorraden, transportrapportages, etc.) kunnen we de opdrachtgever op de hoogte houden van en tijdens de promotiecampagne.

 

Interesse gekregen? Stuur dan een email naar promotielogistiek@vdslogistiek.nl