Nieuwsarchief

Uw online ophaal- en bezorgservice

1 augustus 2014 - Met genoegen presenteren wij u onze promotievideo van de Online bezorgservice! Wat we precies doen? Klik dan snel op 'lees meer'.

Van de Scheur Logistiek biedt een gestroomlijnde ophaalservice en bezorgservice voor de goederen die op een veiling zijn gekocht. Ideaal voor veilinghuizen en kopers!

Het aantal online veilingen groeit, net als het aantal bieders en kopers. Dat betekent voor de veilingen een hogere verkoopopbrengst, maar ook extra logistieke uitdagingen. Want een succesvolle veiling leidt vaak tot hectische ophaaldagen met lange rijen vrachtwagens en busjes.

De Online Bezorgservice is de oplossing voor de logistieke afhandeling van een veiling. Van de Scheur Logistiek verzamelt en verpakt de kavels en levert de goederen op afspraak af bij de koper.

Ideaal voor bieders

De Online Bezorgservice maakt het makkelijk voor veilinghuizen, maar ook voor kopers. Want met de bezorgservice hoeven kopers zich geen zorgen te maken over ophaaldata en het transport van de goederen. Van heftruck tot boormachine: Van de Scheur Logistiek levert de goederen af waar en wanneer de koper dat wil.

Dankzij Online Bezorgservice hebben kopers een efficiƫnte en betaalbare oplossing om hun goederen te laten bezorgen. En dat maakt het voor veel partijen een stuk interessanter om te bieden tijdens een veiling. Een win-win situatie voor veilinghuizen en bieders!