Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze logistieke diensten en branches

Opslag

Zoekt u een tijdelijke opslagruimte voor goederen? Wilt u seizoensgebonden producten stallen? Wat u ook wilt opslaan, bij Van de Scheur Logistiek zijn uw goederen veilig gestald.

Warehousing

U wilt optimale controle over uw opgeslagen goederen? Warehousing bij Van de Scheur Logistiek is de oplossing! Opslaan en verzenden van uw producten is veilig, snel en probleemloos.

VAS

Van samenstellen van actiepakketten, repareren en schoonmaken van goederen tot stickeren van producten: Van de Scheur Logistiek maakt goederen en diensten graag klant specifiek.

Transport

Onverpakt, last minute, in de avonden en weekenden of na afloop van een beurs - bij Van de Scheur Logistiek is ieder transport in goede handen.

Online bezorg service

Bent u op zoek naar efficiënt goederenvervoer na een veiling? Online Bezorgservice is de oplossing voor de logistieke afhandeling van een veiling.

Industrieel transport

Welke industriële goederen u ook wilt vervoeren, Van de Scheur Logistiek is uw betrouwbare partner.

Promotie Logistiek

Van de Scheur Logistiek verzorgt het hele logistieke traject van een promotiecampagne. Van transport naar een winkel of evenement tot opslag van de goederen in ons warehouse.

Home deliveries

Van de Scheur Logistiek is de expert voor het transport van volumineuze goederen. Bezorgd waar en wanneer u maar wilt.

E-fulfilment

VDS Fulfilment is dè partner in het verwerken van webwinkelorders. Voor de startende webshop tot en met de middelgrote webshop, wij zijn úw partner!

De totaaloplossing voor al uw logistieke uitdagingen

Interressant? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Van de Scheur Logistiek is de perfecte logistieke partner voor iedereen die goederen wil laten vervoeren of opslaan die niet standaard zijn. Goederen die extra zorg en aandacht verdienen omdat ze volumineus, onverpakt, kwetsbaar of kostbaar zijn.

Van de Scheur Logistiek biedt een online bestelservice, heeft geavanceerde opslagfaciliteiten, verzorgt home deliveries en biedt alle diensten voor de logistiek rond promotiecampagnes. De logistieke rechterhand die u bijstaat met logistieke service en praktische oplossingen.

Waarom Van de Scheur Logistiek?

Het transport van kwetsbare goederen laat je over aan een professional. Aan een partner die met focus en toewijding zorgt dat uw kostbare goederen op tijd bij uw klant worden afgeleverd. Die partner is Van de Scheur Logistiek. Wij zijn een compacte en flexibele organisatie die snel kan schakelen en last minute kan opereren.

Wij zijn een full service logistieke partner die iedere logistieke uitdaging aangaat. Ontdek wat Van de Scheur Logistiek voor u kan betekenen. Bel meteen even voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk advies? Neem direct contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen snel contact op!!

Page 1