Onze nieuwe website is live!

We zijn live!
Vanochtend is onze nieuwe website live gegaan. We zijn trots op het mooie eindproduct dat in samenwerking met Ralph Klerk van Websols en Leon Tindemans van TTM Communicatie tot stand is gekomen. Hieronder lees je meer over het traject dat we hebben doorlopen.

Formulering bedrijfsidentiteit
Onze oude website draaide alweer een aantal jaren, en daardoor was niet alleen het design, maar ook de inhoud enigszins verouderd. Wij hechten er waarde aan dat het duidelijk is waar we voor staan en waar onze kracht ligt.

Wij streven er altijd naar een zo flexibel en veelzijdig mogelijk bedrijf te zijn om zo onze klanten op zo veel mogelijk vlakken van dienst te kunnen zijn. Hierdoor is het niet altijd makkelijk om in een paar woorden samen te vatten wat we doen. Verspreid over enkele weken en meerdere brainstormsessies tussen ons management team en TTM communicatie hebben we uiteindelijk onze bedrijfsidentiteit scherp gesteld en samengevat, en ons dienstenpakket in vier kerndiensten uitgedrukt.

Ook hebben we hierbij nagedacht over waar onze kracht ligt, en welke kenmerken ons onderscheiden van andere transporteurs. Dit helpt niet alleen om de website vorm te geven, maar ook om extra helder te krijgen hoe onze diensten een zo groot mogelijke meerwaarde voor onze klanten kunnen hebben.

Uiteindelijk is hieruit voort gekomen dat onze kracht ligt in logistieke totaaloplossingen, waarbij we een hechte samenwerking met de klant aangaan en we door diepgaande systeem- en procesintegratie een dienstenpakket vormen dat de klant zo veel mogelijk ontlast. Hierbij specialiseren wij ons in grote, palletafwijkende, vaak onverpakte goederen.

Design en teksten
Visuele puntjes op de I
Nadat we onze bedrijfsidentiteit helder geformuleerd hadden, moesten we dit zo helder mogelijk in beeld brengen. Hierbij was Websols aan zet: zij hebben een mooi design opgezet, waarin onze huisstijl bewaard is gebleven. In overleg hebben we dit verder gefinetuned.

Fotosessies en selectie
Ook was beeldmateriaal van uiterst belang: je weet natuurlijk pas echt wie we zijn als je ons gezien hebt! We hebben meerdere sessies met een lokale fotograaf gepland om extra beeldmateriaal te creëren, en uiteindelijk zijn de foto’s voor op de site zorgvuldig geselecteerd om een sluitend geheel te vormen.

Teksten
De teksten moesten een zo compleet mogelijk verhaal vertellen, en ook daar hebben meerdere collega’s hun steentje aan bijgedragen. We hopen dat iedereen hiermee een duidelijk beeld kan vormen van wie we zijn en waar we voor staan. Twijfel je nog of we een bepaalde klus uit kunnen voeren, of over hoe we het best op je bedrijf en processen aan kunnen sluiten, bel ons dan gerust om de mogelijkheden door te spreken!

Volg ons en blijf op de hoogte!
We zijn blij om weer een moderne, up-to-date website te hebben die weer jaren mee kan. Wij hebben kort geleden ook een LinkedIn pagina opgezet, en zullen op de site, LinkedIn en Facebook regelmatig de ontwikkelingen in ons bedrijf delen. Dus vind je het leuk om op de hoogte te blijven, dan kun je ons daar volgen!

Ook sturen we eens in de paar maanden een nieuwsbrief rond waarin we even kort de nieuwste ontwikkelingen aanstippen. Hierop kun je je abonneren door onderaan de homepage je voornaam en mailadres in te geven.

We zien je graag terug bij de volgende post!