Opslag van goederen in Utrecht

De opslag van goederen in Utrecht is voor veel ondernemers ideaal. Er komen steeds meer webwinkels bij en al deze ondernemers zoeken naar een centraal punt in Nederland voor de opslag van hun goederen. Logisch! Wanneer u zelf onvoldoende opslagruimte heeft, dan bent u voor de opslag van goederen nabij Utrecht van harte welkom bij Van de Scheur Logistiek.

Wij hebben een warehouse in Vianen, direct aan de uitvalswegen A2 en A27. Door deze centrale ligging kunnen wij alle bedrijven door heel het land effectief van dienst zijn. Het opslaan en verzenden van al uw goederen is snel, efficiënt én voordelig wanneer u gebruik maakt van ons warehouse.

Altijd de juiste opslag nabij Utrecht voor al uw goederen

Ons warehouse biedt altijd voldoende plaats voor de professionele opslag van al uw goederen. Hierbij maakt het niet uit of uw goederen op pallets staan of dat deze afwijkend zijn. Grote, zware en afwijkende goederen kunnen wij evengoed voor u opslaan. Wij hebben dan ook 9.000 plaatsen voor standaard palletopslag beschikbaar, maar ook meerdere grote hallen voor crossdocking en vloeropslag.

Professionele werkwijze binnen ons warehouse

Wanneer uw goederen bij ons binnenkomen, dan controleren wij of alles kwantitatief en kwalitatief in orde is voordat wij deze inboeken en voor u opslaan. Is er iets niet in orde? Dan brengen wij u hier direct van op de hoogte. Wij voorzien alle goederen van een unieke SSCC code. In ons warehouse maken wij gebruik van het meest moderne WMS, waardoor u zelf ook altijd volledig inzicht heeft in statussen van orders, voorraden en nog te arriveren goederen. Wij kunnen uw bestellingen gereedmaken voor verzending middels een geautomatiseerd orderpick systeem en u ontvangt een digitale uitslagbevestiging wanneer uw goederen worden verzonden. Uiteraard kunnen klanten gebruik maken van Track & Trace. Ons magazijn is voorzien van een maximale beveiliging.

Wij bieden u een dienstverlening op maat

U bent bij ons zeker niet alleen welkom voor een professionele, goed beveiligde opslag nabij Utrecht. Wij bieden een scala aan value added services. Zo kunnen wij uw goederen verpakken of ompakken, voorzien van labels of stickers, bundelen tot actiepakketten of bijvoorbeeld repareren wanneer dit noodzakelijk is. Alles wat nodig is om uw zendingen goed voor te bereiden en netjes bij de klant af te leveren is mogelijk binnen ons warehouse. Het is mogelijk om uw systeem aan ons WMS te koppelen, waardoor u niets meer hoeft te doen. Uw orders worden automatisch aan ons doorgegeven en wij gaan ermee aan de slag. Wij verzorgen dan ook voor tal van websites de fulfilment op hoog niveau.

Profiteer van onze warehouse mogelijkheden in Vianen

Van de Scheur Logistiek biedt uitstekende warehouse mogelijkheden in Vianen, op korte afstand van Utrecht. U profiteert van tal van voordelen, zeker wanneer u gebruik maakt van onze A tot Z dienstverlening. Wij regelen alles voor u wanneer u dit wilt. Opslag is dan ook zeker niet onze enige service. Ons warehouse is modern, voorzien van alle nieuwste technologieën én biedt optimaal voordeel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot opslag in ons warehouse én onze aanvullende services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.