Over ons

Sinds 1956 expert in logistiek en transport waarbij de klant centraal staat

Van de Scheur Logistiek is dé expert in het vervoer van onverpakte, grote en kwetsbare goederen. Met een eigen warehouse in Vianen, een team van 30 gemotiveerde medewerkers en een divers wagenpark staan wij klaar voor onze klanten. Wij werken hard om in Nederland en Noord-België goederen op tijd bij onze klanten te krijgen. Onze klanten zijn veelal productie-en handelsbedrijven die een breed dienstenpakket, oplossend vermogen en een hoge servicegraad verwachten.

Het is ons voortdurend streven om onze dienstverlening zo te ontwikkelen dat deze zo efficiënt mogelijk uit te voeren is, en we daarmee onze klant helpen haar doelen te bereiken.

Daarbij hanteren wij een op partnerschap gebaseerde aanpak, die transparant, proactief, betrouwbaar en verantwoordelijk is. Deze kernwaarden staan centraal in ons bedrijf en bij onze medewerkers.

over ons
vooroplopen in de markt

Voorop lopen in de markt

In een steeds sneller werkende en veranderende markt bepaalt de klant waar (plaats, verdieping etc.), hoe (gemonteerd, onverpakt, etc.) en wanneer (dagdeel, tijdstip, etc.) zijn of haar goederen geleverd moeten worden.
Omdat webshops en groothandels van producten inspelen op die klantwensen, wordt er van een logistiek dienstverlener verwacht een belangrijk gedeelte van die supply chain te verzorgen.

Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de modernste IT-oplossingen en systemen om aan die vraag van de klant en de leverancier te kunnen voldoen. Wij kunnen onze systemen koppelen aan die van de klant en zo direct orders gereed maken, de communicatie en aflevering direct met de klant te regelen en zorgen voor een nette aflevering. Deze aanpak maakt ons uniek in de markt. Wij werken daarom met steeds meer webshops, groothandels en producenten samen om hun warehousing, logistiek en delivery te verzorgen.

Betrokken ondernemen

In onze bedrijfsvoering houden we voortdurend rekening met de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van de medewerkers; we respecteren de geldende maatschappelijke normen, voorschriften en wetten, en zijn ons bewust van onze milieuverantwoordelijkheid. Daarnaast beschikken wij over het Keurmerk Transport & Logistiek. Hierdoor bent u er zeker van dat wij de kwaliteit in onze dienstverlening hoog hebben staan, deze continu monitoren en proberen te verbeteren.

betrokken ondernemen
kennismaken met ons

Kennismaken met ons?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!