Promotiestand op festival zorgt voor positieve merkbeleving

Een positieve merkbeleving is belangrijk voor het imago van uw bedrijf. Merkbeleving draait in de basis om iedere vorm van reactie die u ontvangt, zoals emoties, interacties, gevoelens en gedachten. Deelname aan festivals of grote evenementen heeft een positief effect op uw merkbeleving.

Om een goede merkbeleving te realiseren is het belangrijk om er te zijn, waarmee we bedoelen dat het belangrijk is om actief te zijn in het presenteren van waar u voor staat. Dit kunt u uitstekend doen met bijvoorbeeld een promotiestand op een festival of evenement. Het gaat erom dat mensen iets positiefs ervaren wanneer zij uw merk zien, horen of bijvoorbeeld ervaren.

Mogelijkheden positieve merkbeleving

Een merk dat nooit gezien, gehoord of ervaren wordt, wordt makkelijk een vergeten merk. Als bedrijf wilt u juist ‘top of mind’ zijn bij uw doelgroep. Daar is een positieve merkbeleving voor nodig. Er zijn veel manieren om naar buiten te treden en echt de verbinding te leggen met uw doelgroep. Denk hierbij niet alleen aan een promotiestand, maar bijvoorbeeld ook aan een pop-up store waar mensen kennis kunnen maken met uw producten of diensten. Het gaat om het bieden van een stukje beleving van uw merk, op de meest positieve manier, zodat mensen graag verbonden blijven aan uw merk.

Kansen van een promotiestand

Voor vrijwel alle bedrijven zijn er perfecte kansen om de verbinding met de consument te leggen. Er zijn festivals, evenementen, beurzen, markten en tal van andere zaken waar goed gebruik van gemaakt kan worden om een positieve merkbeleving te realiseren. Toch laten veel bedrijven deze kans liggen. Waarom? We merken dat dit vaak te maken heeft met het realiseren van de logistiek. Zonde, want hier zijn uitstekende oplossingen voor. Het hoeft zeker niet veel tijd, geld of energie te kosten om de logistiek naar een evenement toe, en natuurlijk ook na het evenement, gewoon goed te regelen.

Logistiek is geen obstakel

Het belangrijkste punt waar ondernemers vaak tegen aan lopen is de logistiek rondom een promotiestand. Veel ondernemers willen wel deelnemen aan festivals en evenementen, maar weten eenvoudigweg niet hoe zij de logistiek goed rond moeten krijgen. Zij kunnen het zelf niet goed regelen en zijn bang voor torenhoge kosten bij het inschakelen van een andere partij, zeker als de service relatief kort dag aangeboden moet worden. Bij Van de Scheur Logistiek bieden wij de juiste services voor uw promotielogistiek, ook als het op de korte termijn geregeld moet worden. U kunt rekenen op het juiste transport tegen een betaalbaar tarief, altijd.

Wij slaan uw promotiestands op in onze loods en brengen deze op plaatsen door heel Nederland. Is het evenement afgelopen dan halen we het weer op tijd op en controleren we het in ons magazijn. Zo is uw stand altijd klaar voor het volgende evenement!

Promotie logistiek bij evenementen

Van de Scheur Logistiek zorgt altijd voor een passende oplossing bij alle voorkomende logistieke vraagstukken. Wij staan voor u klaar met de juiste service, of het nu gaat om verpakte of onverpakte goederen, last minute leveringen of leveringen in de avonden of weekenden. Zoekt u naar een goede oplossing in de aanloop naar een evenement, of juist na afloop van een evenement, dan kunt u rekenen op de business logistiek oplossingen van Van de Scheur Logistiek. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies.