Pieken in uw warehouse? Wij vangen ze op!

Het winterseizoen kan voor ondernemers veel uitdagingen met zich meebrengen. Heeft u te maken met pieken in uw warehouse en weet u niet waar u het moet laten? Bij Van de Scheur Logistiek bieden wij u de oplossing. Wij staan klaar voor ondernemers die, door de verkoop van seizoen producten in de winter, te maken hebben met warehouse pieken. Wij kunnen deze voor u opvangen!

Ons warehouse in Vianen biedt meer dan voldoende ruimte voor de opslag van uw seizoen producten. Denk daarbij aan strooizout, schoenen, kachels, airco’s heaters, en andere winterse artikelen.Wilt u dat wij ook andere zaken regelen, zoals het gereedmaken van zendingen, het vervoeren van zendingen en het aanbieden van Track & Trace aan uw klanten? Geen probleem! Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Ons warehouse in Vianen

Van de Scheur Logistiek heeft een warehouse met grote hallen, bedoeld voor crossdocking en vloeropslag van producten die niet kunnen worden opgeslagen op standaard stellingen. Daarnaast zijn er maar liefst 9.000 plaatsen voor palletopslag in ons warehouse gerealiseerd. Uw producten kunnen hier worden opgeslagen. Wanneer wij de producten ontvangen, dan worden deze gecheckt. Wij kijken niet alleen naar de kwaliteit van de producten, maar wij controleren ook of de levering kwantitatief in orde is. Als er sprake is van een manco, dan biedt ons online klantportaal u hier direct de nodige informatie over. Wij slaan uw producten vervolgens fysiek op en zorgen ervoor dat u uw goederen constant kunt volgen via ons Warehouse Management Systeem.

Laat uw pieken professioneel opvangen!

Wanneer u een webshop met winter producten heeft, dan kunt u in tijden van extreme drukte binnen het seizoen te maken krijgen met storage problemen. Toch wilt u zeker zijn dat de producten van hoge kwaliteit blijven en niet beschadigd raken door een overvolle opslag. U kunt eens nader kennismaken met Van de Scheur Logistiek. Wij vangen de pieken professioneel op in ons eigen warehouse en kunnen, indien gewenst alles voor u regelen. Natuurlijk kunt u altijd eerst contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.