5 manieren waarop u tijd bespaart op uw webshop logistiek

Uw webshop logistiek kan veel tijd wegnemen uit de agenda. Eigenlijk is dit zonde. Hoe meer tijd u besteedt aan de webshop logistiek, hoe minder tijd u beschikbaar heeft om u daadwerkelijk met uw kernactiviteiten bezig te houden. Het is belangrijk om tijd in uw webwinkel te investeren, om uw webwinkel te laten groeien en verder te ontwikkelen. Dit gaat niet eenvoudig als u veel tijd verliest aan de webshop logistiek. Wij geven u graag inzicht in 5 manieren waarop u met Van de Scheur Logistiek tijd bespaart op de webshop logistiek.

1. Wij ontvangen uw orders automatisch

 Het is mogelijk om de orders van uw webwinkel direct bij ons te laten binnenkomen. U hoeft hier niets voor te doen. Er komt geen handmatig proces aan te pas. Alles kan automatisch geregeld worden. Wanneer wij uw orders automatisch ontvangen, dan heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij kunnen u op zit gebied volledig ontzorgen.

2. Wij kunnen afspraken met uw klanten maken

Tegenwoordig hebben klanten van webwinkels hoge verwachtingen. De eerste webwinkels met same-day delivery zijn al opgestaan. Met een levertijd van enkele dagen haalt een webwinkel het niet meer bij de top. Mensen kopen liever bij een webwinkel die binnen 24 uur kan bezorgen. Wanneer wij uw orders automatisch ontvangen, dan kunnen wij ook afspraken met uw klanten maken voor de levering. U hoeft hier zelf niets aan te doen. Wij zorgen dat alles goed geregeld is. Uiteraard kunnen wij nog sneller leveren, en u meer tijd besparen, als uw voorraden bij ons worden opgeslagen en beheerd.

3. Wij zorgen voor opslag en beheer van voorraden

U kunt natuurlijk zelf zorgen voor de opslag van uw voorraden. Wanneer u daar de voorkeur aan geeft, dan laten wij u dagelijks weten welke afleverafspraken wij voor u met uw klanten hebben gemaakt. Wij kunnen de goederen bij u ophalen en uiteindelijk aan onze distributieroutes toevoegen. Toch, veel webwinkeleigenaren hebben moeite met het opslaan en beheren van eigen voorraden, zeker wanneer de webwinkel drukker wordt. U kunt nog meer tijd besparen door de opslag en het beheer van uw voorraden aan ons uit te besteden. Hiervoor hebben wij een groot warehouse beschikbaar.

4. Wij zorgen voor een correcte levering

U wilt zeker kunnen zijn dat de bestellingen op het juiste moment bij uw klanten worden bezorgd. Wij bieden u deze zekerheid, waardoor u zelf niets hoeft te monitoren als het gaat om de levering van bestellingen. Wij controleren de goederen en zetten deze klaar op de dag voor aflevering. Wij zorgen ervoor dat uw klant een update ontvangt over waar de bestelling zich bevindt en wanneer deze zal worden bezorgd.

5. Wij zorgen voor het bewijs van aflevering

U hoeft geen tijd te besteden aan het nalopen van afleveringen. Wij maken een foto van de bestelling op het moment van aflevering, welke u uiteraard ook van ons ontvangt. Het mooie is dat wij alles gewoon aan uw eigen systemen kunnen koppelen, waardoor alles gedigitaliseerd is. Zo heeft u altijd optimaal inzicht, terwijl u meer tijd overhoudt om u te focussen op uw webwinkel.

Wilt u ook tijd besparen op uw webwinkel logistiek?

Het is altijd fijn als u tijd kunt besparen op uw webwinkel logistiek, zodat u meer tijd overhoudt voor de activiteiten die u het liefst doet. Van de Scheur Logistiek is er om u te ontzorgen. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Neem gerust eens contact met ons op.