Op zoek naar een totaaloplossing voor transport en opslag?

Steeds meer webwinkeleigenaren gaan op zoek naar een totaaloplossing voor transport en opslag. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat veel webwinkels gestaag doorgroeien. Een deel van de online ondernemers begint vanuit een eigen woning of een relatief kleine opslag. In het begin is alles nog prima zelf op te slaan en bij te houden, maar op den duur wordt het te klein.

Hier komt nog bij dat er steeds meer tijd verloren gaat aan onder meer orderpicking, voorraadbeheer en de verzendprocessen. Bent u op zoek naar dé totaaloplossing die ervoor zorgt dat u weer gewoon kunt gaan ondernemen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Scheur Logistiek.

Webwinkelprocessen vragen om steeds meer tijd en ruimte

Naar mate een webshop groeit, groeien alle bijbehorende processen voor de ondernemer mee. U krijgt te maken met meer inkoop en grotere voorraden, er komt meer promotie en marketing bij kijken, er moeten meer retouren worden verwerkt en er is vaak meer klantencontact nodig. Uiteindelijk kan het lijken alsof u helemaal niet meer toekomt aan het daadwerkelijk verkopen vanuit uw webwinkel. Fulfilment is dan een perfecte oplossing.

U kunt zich richten op de groei en ontwikkeling van de webwinkel, terwijl uw fulfilment partner alle andere zaken van u overneemt. Van de Scheur Logistiek biedt u alle fulfilment services die u nodig heeft om zelf weer echt te gaan focussen op wat voor u belangrijk is.

Uitgebreide fulfilment services

Indien gewenst kunnen wij alle werkzaamheden omtrent uw webwinkel uit handen nemen. Wij kunnen uw voorraden ontvangen, controleren op kwaliteit en op de juiste wijze opslaan in ons warehouse. Wij zorgen voor professioneel voorraadbeheer. Door ons systeem te koppelen aan dat van uw webwinkel, kunnen wij de orders van uw klanten ontvangen en direct gaan verzamelen.

Wij verpakken de bestellingen en zorgen ervoor dat deze tijdig en volgens afspraak bij uw klanten worden geleverd. Het verwerken van retouren, het labelen van producten of het samenstellen van actiepakketten; u kunt het allemaal aan ons overlaten. Hierdoor heeft u de handen vrij om weer te gaan focussen op de ontwikkeling van uw webwinkel.

Altijd optimaal inzicht in alle processen

Bij Van de Scheur Logistiek maken wij gebruik van een zeer modern WMS, ook wel Warehouse Management System. Hierdoor kunnen wij u volledige transparantie garanderen. Wij regelen alles, van inslag en controle tot opslag en verzending. U heeft in uw eigen dashboard altijd volledig inzicht in wat er gebeurt. Daarnaast bieden wij ook uw klanten inzicht in waar hun bestelling is. Zij ontvangen van ons een track & trace en bestellingen worden netjes op afspraak bij de klant geleverd.

Ontdek al onze fulfilment services

Webwinkeleigenaren raken veel tijd kwijt aan onder meer het klaarmaken van bestellingen, het verwerken van retouren en het verzenden van orders, inclusief alle administratie. Daarnaast is ook vaak niet voldoende ruimte aanwezig voor goede voorraden en professionele opslag. Van de Scheur Logistiek biedt u alle fulfilment services die u nodig heeft om zelf weer te kunnen gaan focussen op de toekomst van uw webwinkel. Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op.