Transport nodig van goederen gekocht op executieveiling?

Steeds meer mensen kopen goederen online bij een veiling. Er kunnen via een veiling veel mooie spullen worden verkocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. In bepaalde gevallen gaat het om een enkel item, maar steeds vaker gaat het om grotere partijen. Denk aan een partij elektrische fietsen. Het is fantastisch als u dit voordelig kunt kopen op een online veiling, bijvoorbeeld als u (ook) fietsen verkoopt, maar het kan wel problemen opleveren voor het transporteren/opslaan van de gekochte veilinggoederen. Van de Scheur Logistiek biedt hier een oplossing voor.

Veilingen, zoals BVA – Troostwijk, worden populairder

Eén van de meest populaire veilingen van dit moment kennen we als BVA – Troostwijk. BVA Auctions is een label van het bedrijf Auctio, dat fuseerde met Troostwijk Auctions & Valuations. Door deze fusie ontstond BVA – Troostwijk, het grootste online veilingplatform van Europa. We hebben het dan over kopers vanuit meer dan 120 landen, kantoren in 18 landen, ruim 6.700 veilingen per jaar en maar liefst 1,5 miljoen items (kavels) per jaar. Deze veilingen worden vaak georganiseerd met items vanuit een faillissement of vrijwillige verkoop. Dit betekent ook dat er complete bedrijfsinventarissen en grote machines worden verkocht. Ideaal om te kopen tegen een goede veilingprijs, maar hoe krijgt u het op uw eigen locatie?

Gekochte goederen van de veiling vervoeren

Koopt u een grote partij goederen of wellicht grote machines op de veiling? Dan is het in de meeste gevallen nodig om de gekochte goederen op korte termijn op te halen op de veilinglocatie. Heeft u zelf geen vervoer dat ruim genoeg is voor de partij, of kunt u geen machines vervoeren? Dan kunt u altijd bij Van de Scheur Logistiek terecht. Wij vervoeren alle soorten goederen, van klein tot heel groot, waaronder uiteraard ook goederen in afwijkend formaat of afwijkende vorm. Daarnaast is het transporteren van zware machines voor ons geen enkel probleem. Wat u ook koopt op de online veiling, wij halen het graag voor u op en vervoeren het naar de gewenste locatie.

Opslag van gekochte veilinggoederen

Wanneer u voordelig een partij van 500 elektrische fietsen kunt kopen, dan kunnen we ons voorstellen dat u de kans niet wilt laten schieten wegens een gebrek aan opslagruimte. Maar waar moet u naartoe met al die fietsen? Alle soorten veilinggoederen, op pallet of in afwijkend (groot) formaat, kunnen worden opgeslagen in het warehouse van Van de Scheur Logistiek. Wij bieden de beste warehousing services voor de tijdelijke opslag van uw aangekochte veilinggoederen.

Professioneel en betrouwbaar transport

Van de Scheur Logistiek biedt u de transportservices die u nodig heeft. Hier houdt onze dienstverlening niet op. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke opslag wanneer dit nodig is. Wij vinden het belangrijk dat u profiteert van een passende dienstverlening. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, uiteraard op vrijblijvende basis.