Trotse eigenaar van Transport en Logistiek keurmerk!

Directeur Henk van de Scheur en Project coördinator Brian Meijdam van Van de Scheur Logistiek BV uit Vianen hebben uit handen van Emile van der Weg van TLN het Keurmerk Transport en Logistiek ontvangen.

Van de Scheur Logistiek is gespecialiseerd in de service logistiek van onverpakte goederen, die voornamelijk volumineus, kwetsbaar of kostbaar zijn. De dienstverlening bestaat uit opslag, value added services, vervoer, plaatsingen en retourverwerking. Een bijzondere dienst is de logistiek rond promotieartikelen. In het warehouse worden alle nodige werkzaamheden voor promotieartikelen verricht;  van het samenstellen van actiepakketten en het stickeren van goederen tot schoonmaken en repareren van goederen die terugkomen van een actie. Daarnaast vervoert Van de Scheur Logistiek BV goederen in de veilingmarkt, bezorgen ze goederen bij consumenten thuis en is men actief in het industriële transport.

De kracht van het Keurmerk traject is dat de mensen van Van de Scheur Logistiek intensief en kritisch gingen kijken naar hun eigen bedrijfsprocessen. Henk van de Scheur:  “We hebben een stap teruggezet en zijn teruggegaan naar de basis en hebben onszelf de vraag gesteld: Waar zijn wij nu werkelijk goed in? Dit hebben we als team opgepakt en verwerkt in onze visie, missie en doelstellingen. Vervolgens zijn we ermee aan de slag gegaan, waarbij we ons heel goed realiseren dat er nog vele stappen zullen volgen.”