Value Added Services voor uw goederen en warehousing

Moeten uw goederen omgepakt worden? Voorzien worden van een sticker of samengesteld worden? In ons warehouse kunnen wij dit voor u verzorgen. Deze activiteiten noemen we Value Added Services. Bij Van de Scheur Logistiek kunt u gebruik maken van diverse Value Added Services voor uw goederen en warehousing. In dit artikel leest u wat er mogelijk is.

Warehousing: professionele opslag van uw goederen

Bij Van de Scheur Logistiek bieden we diverse Value Added Services om u te ontzorgen. Wij hebben een centraal gelegen warehouse waarin wij de opslag van uw goederen op professionele wijze kunnen organiseren. Wij hebben diverse hallen voor crossdocking en vloeropslag, aangevuld met maar liefst 9.000 opslagplaatsen voor standaard pallets.

Value Added Logistics

Ons warehouse team kan u helpen met onder andere:

  • Verpakken van goederen
  • Labelen van producten
  • Assembleren van product displays
  • Controleren van goederen
  • Sealen van goederen
  • Samenstellen van producten
  • Kleine reparaties uitvoeren
  • Kwaliteitscontroles

Als wij uw goederen ontvangen, dan voeren wij de nodige checks uit op kwaliteit en kwantiteit. Manco’s voeren wij direct in het online klantportaal in, waar u altijd toegang tot heeft. Hierna slaan wij de goederen fysiek op. Bij uitslag van goederen melden wij dit uiteraard ook direct, zodat u eenvoudig inzicht heeft in de voorraden.

Uw bestellingen compleet maken

Ons warehouse heeft alle nodige oplossingen om uw bestellingen in orde te maken. Zo maken wij gebruik van een geautomatiseerd orderpick systeem om menselijke fouten uit te sluiten. Alles wordt gescand en nauwkeurig verpakt. Wij voeren alles online in, zodat u precies weet wat er gebeurt en wanneer dat gebeurt. U heeft altijd realtime inzicht in alle processen. Door middel van onze unieke service voor logistiek, Home Delivery, zorgen wij ervoor dat de bestelling op de gewenste tijd wordt bezorgd bij uw klant.

Home Delivery: Value Added Logistics

Wij bieden u niet alleen Value Added Services (VAS), maar ook Value Added Logistics (VAL). U kunt bij ons gebruik maken van Home Delivery, waarbij wij ervoor zorgen dat uw pakketten netjes bij uw klanten worden bezorgd. Uw klanten krijgen zelf toegang tot onze online agenda. Hierin kunnen zij een gewenste dag aangeven voor de bezorging van het pakket. Wij zijn flexibel ingesteld en zorgen er altijd voor dat de pakketten op de gewenste momenten worden bezorgd. Uiteraard hebben uw klanten de beschikking over Track & Trace wanneer wij de bezorging van hun pakket verzorgen. Wij regelen alles tot in de puntjes, en dat zorgt voor tevreden klanten.

Wilt u ook gebruik maken van onze Value Added Services?

Bij Van de Scheur Logistiek mag u altijd een zeer complete dienstverlening verwachten. Wij vormen de partner die u nodig heeft om het hele logistieke proces goed te laten verlopen. Daarnaast ontzorgen wij u graag op alle gewenste vlakken, zoals opslag en het gereedmaken van verzendingen. Wilt u gebruik maken van onze Value Added Services of onze Value Added Logistics? Neemt u dat gerust contact met ons op. Wilt u eerst meer weten? Dan staan wij natuurlijk ook graag voor u klaar.