Vergroot klanttevredenheid door tijdige en zekere levering

Als ondernemer wilt u uiteraard zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Er zijn veel zaken die invloed hebben op deze klanttevredenheid. Tegenwoordig hecht de klant veel waarde aan een snelle levering. Garandeert u een bepaalde snelle levertijd en komt u deze belofte niet na?

Een enkele dag vertraging kan al zorgen voor een flinke daling van de klanttevredenheid. Het is dus heel belangrijk om ervoor te zorgen dat alles tijdig en volgens afspraak wordt geleverd. Dit geldt nog meer wanneer u levert aan bedrijven. Van de Scheur Logistiek helpt u hier graag bij.

Zekerheid van levering is belangrijke factor

Het maakt in de basis niet uit of u levert aan de eindklant of aan bedrijven. In alle gevallen geldt dat zekerheid van een tijdige levering een belangrijke factor is in het bereiken van een optimale klanttevredenheid. Particuliere klanten bestellen steeds vaker last minute, wat kan betekenen dat zij op een verjaardag met lege handen staan als een levering niet volgens afspraak op tijd wordt bezorgd.

Bedrijven die op leveringen zitten te wachten, en vervolgens te laat geleverd krijgen, kunnen in de problemen komen met de eigen bedrijfsprocessen. Dit geldt ook in het geval van een verkeerde levering. Uiteindelijk kan dit leiden tot een behoorlijke kostenpost die, in het meest vervelende geval, op u kan worden verhaald.

Bedrijven steeds vaker in de knoop met tijdige levering

We zien dat bedrijven steeds vaker in moeilijkheden komen als het gaat om het nakomen van beloften en afspraken met betrekking tot de levering. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Op de eerste plaats heeft het vaak te maken met het toenemende aantal orders. Voorraden moeten groter, er moeten meer bestellingen worden ingepakt en er komen steeds meer taken bij.

Op den duur is hier gewoonweg geen ruimte meer voorin letterlijke en figuurlijke zin. Daarnaast is het ook zo dat de eisen met betrekking tot levertijden steeds hoger gaan liggen. Voor een optimale klanttevredenheid moet er dus sneller geleverd worden, terwijl er meer werk te doen is. De oplossing ligt in uitbesteding van de logistiek en het transport. Hiervoor bent u welkom bij Van de Scheur Logistiek.

Uitbesteding van logistiek en transport

Van de Scheur Logistiek beschikt over een modern warehouse en een innovatief Warehouse Management Systeem (WMS). Hierdoor is koppeling met uw systemen mogelijk en ontstaat de optie om uw voorraadbeheer samen te voeren. Hierdoor kan de snelheid van levering worden opgevoerd, terwijl de opslagcapaciteit omlaag kan. Dit bespaart in de kosten.

Wij bieden u tal van Value Added Services. Zo kunnen wij onder meer uw bestellingen inpakken, ompakken, labelen en samenvoegen. Uiteraard hebben wij een effectief orderpick systeem en kunnen wij garanderen dan bestellingen op tijd bij de klant worden geleverd. Wij zorgen voor snelle doorlooptijden en realiseren op die wijze snelle levertijden. Dit leidt tot een grotere klanttevredenheid onder uw klanten.

Wilt u gebruik maken van onze logistieke services?

Wij hebben alles in huis om u volledig te kunnen ontzorgen op het gebied van logistiek en transport. U kunt via onze website eens nader kennismaken met alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij kunnen onze dienstverlening eenvoudig op uw specifieke behoeften afstemmen. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten. Wij informeren en adviseren u graag.