Verhuizen als bedrijf; wie vraagt u om hulp?

Een bedrijfsverhuizing brengt altijd de nodige zorgen met zich mee. Het is immers niet alleen belangrijk om de verhuizing zelf goed te laten verlopen, maar het is ook belangrijk dat bedrijfsprocessen niet te lang stil komen te liggen. Een goede planning én de juiste hulp zijn daarom essentieel. Zeker wanneer er ook groot materieel moet worden verplaatst, zoals machines, is het belangrijk om de juiste partner te kiezen. Van de Scheur Logistiek staat hierin graag voor u klaar.

Wat doet u zelf en wat besteedt u uit?

Het is heel belangrijk om een goede planning te maken voor een bedrijfsverhuizing. In verreweg de meeste gevallen is het zo dat u zelf een deel van de verhuizing kunt verzorgen. Denk hierbij aan het vervoeren van archieven, kantoorinrichting en kleinere goederen. Wellicht kunt u ook zelf uw voorraden vervoeren en heeft u mogelijkheden voor het vervoeren van kleinere machines. Wat overblijft zijn de zware en grote goederen.

In veel gevallen wilt u hiervoor een ervaren partij inschakelen. Het is niet alleen belangrijk dat er passend vervoer is, maar de grote goederen moeten natuurlijk ook op veilige wijze verplaatst kunnen worden. Hier zijn de juiste middelen voor nodig, welke veel bedrijven niet zelf bezitten.

Maak twee goede planningen voor de bedrijfsverhuizing

Wanneer u helder heeft welke zaken u zelf kunt en wilt regelen, en welke zaken u wilt uitbesteden, is het goed om twee planningen te maken. U stelt een plan voor uzelf op en samen met de externe partner maakt u duidelijke afspraken over het deel van de bedrijfsverhuizing dat u uitbesteedt.

Het spreekt voor zich dat deze planningen goed op elkaar moeten worden afgestemd om ervoor te zorgen dat de bedrijfsprocessen niet onnodig lang stil komen te liggen. Bij Van de Scheur Logistiek denken wij met u mee en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk op uw nieuwe locatie de bedrijfsprocessen kunt hervatten.

Tijdelijke opslag van goederen in ons warehouse

U kunt altijd voor de juiste hulp en ondersteuning bij Van de Scheur Logistiek terecht. Wij kunnen u dan ook niet alleen van dienst zijn met het vervoer van grote en zware goederen van A naar B. In bepaalde situaties kan het noodzakelijk zijn om bepaalde goederen tijdelijk op te slaan. Hierbij kan het gaan om uw voorraden, maar ook om grote en zware machines. In alle gevallen kunt u hiervoor gebruik maken van ons moderne warehouse. Zo kunnen wij u een zeer complete dienstverlening bieden om uw bedrijfsverhuizing zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Wij verhuizen uw grote goederen

Een deel van de bedrijfsverhuizing kan wellicht door u zelf worden vervoerd, maar zeker voor het vervoeren van grote goederen naar een nieuwe locatie is vaak professionele hulp nodig. Denk onder meer aan het verhuizen van industriële machines. Deze zijn niet alleen groot en zwaar, maar vaak ook afwijkend van vorm.

Passend vervoer is dan essentieel. Van de Scheur Logistiek staat voor u klaar om uw bedrijfsverhuizing soepel te laten verlopen. Wij hebben alle oplossingen in huis voor het professioneel en zorgvuldig vervoeren van groot materieel van A naar B. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.