De vernieuwde website van onze Online Bezorgservice is live!

Bent u een fervente bieder en koper bij online veilingen, maar kunt u niet alles op de vereiste momenten ophalen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Van de Scheur heeft de website van haar dochterbedrijf, de Online Bezorgservice, volledig vernieuwd. Deze verbeterde website is speciaal ontworpen om het voor u als klant nog makkelijker en overzichtelijker te maken om van onze diensten gebruik te maken.

Ga direct naar: www.onlinebezorgservice.nl

Wat is er nieuw op de website?

Onze nieuwe online bezorgservice website heeft de nodige verbeteringen gekregen.

Duidelijke navigatie: Alles wat u nodig hebt, bevindt zich nu op één plek. U vindt snel en eenvoudig alle belangrijke functies zoals ‘Hoe het werkt’, ‘Prijzen’, ‘Veelgestelde vragen’ en ‘Offerte aanvragen’. Nooit meer zoeken, alles is binnen handbereik.

Veilinghuis selecteren: Kies eenvoudig uw favoriete veilinghuis, zoals Troostwijk Auctions of een ander veilinghuis, zonder uw huis of kantoor te verlaten.

Ophaal- en Bezorgadres: Vul simpelweg uw ophaal- en bezorgadres in, en wij nemen de rest van de logistiek voor onze rekening.

Kavels: Geef gemakkelijk aan welke kavels u wilt laten bezorgen. Of ze nu groot of klein zijn, onze Online Bezorgservice staat voor u klaar.

Indicatieprijzen: De vernieuwde website toont de indicatieprijzen voor verschillende soorten kavels, van standaard pakketten tot halve pallets en meer.

Transparantie en betrouwbaar

Online Bezorgservice gaat niet alleen over het bezorgen van uw aankopen. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, transparantie en verantwoordelijkheid. Deze kernwaarden ziet u terug in onze toewijding om een hecht partnerschap aan te gaan met u, onze klant.

Dus als u biedt op kavels van een online veiling en de juiste auto ontbreekt, of als u geen tijd of zin heeft om te sjouwen, biedt de Online Bezorgservice de oplossing. Wij halen, bezorgen en slaan uw kavels op, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Gewonnen veiling laten ophalen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze full service logistiek? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Henk van de Scheur, de directeur. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de diensten van Online Bezorgservice verder toe te lichten.

Ontdek de vernieuwde website van Online Bezorgservice vandaag nog, en ervaar zelf het gemak en de betrouwbaarheid van onze diensten!