Voordelen van het uitbesteden transport veilingaankoop

Het uitbesteden van transport bij veilingaankopen biedt interessante voordelen. Veel mensen kopen grotere artikelen via bekende veilingen, zoals Troostwijk en BVA, voor een schappelijk prijs. Hoe gaat u echter uw aankoop bij uw adres krijgen als het niet in de auto past? Het transport van deze grote en zware artikelen kan worden uitbesteed aan Van de Scheur Logistiek. Wij geven u inzicht in de 5 belangrijkste voordelen van het uitbesteden van het transport van veilingaankopen aan ons bedrijf.

1. Scheelt jezelf tijd

Je kunt veel tijd besparen door het transport van veilinggoederen uit te besteden. Wanneer je de ritten zelf rijdt, dan betekent dit dat u kostbare tijd verliest zolang je op de weg zit. Deze tijd kun je beter besteden aan het verdienen van geld, want we weten allemaal: tijd is geld. Sta je in de file, dan tikken de euro’s weg. Zonde, zeker als je jezelf de tijd kunt besparen door het transport uit te besteden tegen een vooraf afgesproken bedrag. 

2. Je hoeft geen bus te huren

Zeker voor de echt grote artikelen heb je specifiek vervoer nodig. Natuurlijk, je kunt dit vervoer huren, zoals een bus. Dit betekent dat je op de eerste plaats kosten kwijt bent aan het huren van de bus. Vervolgens ga je zelf de weg op en we hebben je al verteld dat dit je eigenlijk ook geld kost, zeker als je in de file komt te staan. Bespaar jezelf de tijd en de investering door het transport door onze ervaren chauffeurs te laten verzorgen.

3. We leveren wanneer het je uitkomt!

Wanneer je het transport van veilingproducten aan ons uitbesteedt, dan kun je zelf bepalen op welk moment je de betreffende producten geleverd wilt krijgen. Heb je nog even tijd nodig om ruimte te maken voor de opslag van de producten? Geen probleem. Wij hebben een eigen warehouse, waarmee wij direct de perfecte oplossing kunnen bieden als je de levering wat later wilt ontvangen. Wij leveren wanneer het jou uitkomt.

4. Je bent niet gebonden aan een vaste ophaaldag

Als je op de veiling koopt, dan ben je in de meeste gevallen gebonden aan een vaste ophaaldag. Er wordt van jou verwacht dat jij de aankopen op een bepaalde dag op komt halen. Dit kan betekenen dat je flink moet schuiven in de agenda en, in het slechtste geval, betekent het dat een deadline in gevaar komt. Dit wil je niet. Besteed het transport uit aan ons en wij regelen alles! Vertel ons wanneer jij de goederen in huis wilt hebben en wij zorgen voor een levering op het door jou gewenste moment.

5. Verantwoord voor het milieu

Als bedrijf wil je natuurlijk zo bewust mogelijk werken. Duurzaamheid is belangrijk en uiteindelijk proberen we allemaal ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarnaast is het ook zo dat bedrijven die de ecologische voetafdruk verkleinen een beter imago genieten dan bedrijven die dit niet doen. Transport uitbesteden aan ons is een milieubewuste, verantwoorde keuze. Wij halen namelijk altijd meerdere goederen op binnen een enkele rit. Zo dragen ook wij ons steentje bij, en daar kun jij van mee profiteren.

Wil jij ook je transport bij veilingaankoop uitbesteden?

Ook jij kunt profiteren van de voordelen van het uitbesteden van het transport van veilingaankopen. Voor een transportvoorstel of samenwerking kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je eerst meer informatie en advies? Dan staan wij natuurlijk ook voor je klaar. Wij vertellen je graag meer over wat wij precies voor jou kunnen betekenen.