Warehousing

Optimale controle over uw opgeslagen goederen? Opslaan en verzenden van uw producten is veilig, snel en probleemloos bij Van de Scheur Logistiek.

Heeft u ruimtegebrek in uw eigen magazijn? Zoekt u een warehouse centraal in Nederland? Wilt u goederen in opslag en toch volledige controle over uw opgeslagen voorraad houden? Dan biedt onze warehousing service alle tools die u nodig heeft. Warehousing bij Van de Scheur Logistiek betekent dat u een optimaal voorraadbeheer kunt realiseren. Opslaan en verzenden van uw producten is bij Van de Scheur Logistiek veilig, snel en probleemloos.

Modern warehouse centraal in Nederland

Ons warehouse bestaat uit 9.000 plaatsen voor standaard palletopslag en een aantal grote hallen waar wij vloeropslag en crossdocking realiseren van goederen die niet in een stelling passen. Als wij producten binnenkrijgen controleren wij of de levering kwalitatief en kwantitatief in orde is. Eventuele manco’s zijn voor de klant direct inzichtelijk via een online klantportaal. Vervolgens wordt de levering ingeboekt en gaat het fysiek in opslag. Via ons moderne Warehouse Management Systeem kunt u uw goederen op de voet volgen aan de hand van een unieke SSCC code die wij bij inslag aan iedere pallet toekennen. Ook kunt u zelf live uw voorraad in de gaten houden, zien welke goederen nog binnen moeten komen en wat de status van uw orders is. Middels een geautomatiseerd orderpick systeem kunnen we snel de juiste goederen gereedmaken voor verzending. Wij scannen uw goederen bij uitslag om menselijke fouten te voorkomen en sturen u een digitale uitslagbevestiging, zodat uw systemen met de onze gelijk blijven lopen.

Uw klant wordt gemaild met de Track&Trace bij pakketzendingen en krijgt toegang tot onze agenda om een leverafspraak te plannen bij levering door ons zelf. Ons magazijn is voorzien van camera’s en een hoge beveiligingsgraad (niveau 4), en is daarmee ook uitermate geschikt voor goederen met een hoge waarde.

Heeft u goederen die niet op een pallet passen? We hebben ook volop plaats voor afwijkend formaat goederen. Denk daarbij aan o.a. tuinartikelen, deuren, drankautomaten, ijscokarren, promotieartikelen en beursstands. Wij slaan deze op voor klanten en leveren ze uit wanneer ze nodig zijn.

Value added services

Naast het opslaan van pallets en goederen bieden wij u ook een aantal value added services. Zo kunnen wij pallets ompakken en goederen bundelen, maar ook het uitvoeren van voorbereidingen behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan producten voorzien van stickers, samenstellen van actiepakketten, schoonmaken en repareren van goederen, displays vullen of producten inpakken. Ons magazijnteam denkt met u mee om uw zending goed voor te bereiden.

value added services
fulfilment magazijn

Fulfilment magazijn

Voor diverse webshops, fabrikanten en groothandels verzorgen wij de opslag en logistiek van hun grote goederen. Wij kunnen ons WMS aan uw webshop koppelen, zodat u niets hoeft te doen om de orders aan ons door te geven. Zodra er online een bestelling binnenkomt zetten wij de order klaar. De klant kiest een leverdatum en onze chauffeurs zorgen voor een nette levering bij particulieren en zakelijke adressen. Doordat onze processen goed aansluiten bij de hedendaagse klantwensen krijgen wij veel aanvragen van webshops die het fulfilment door ons willen laten verzorgen.

Magazijn in Vianen

Vanuit ons ruime warehouse in Vianen, centraal gesitueerd en aan de uitvalswegen A2 en A27, werken we dagelijks voor tientallen bedrijven. Bent u op zoek naar (tijdelijke) opslag van uw (seizoen)goederen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

magazijn in vianen