Wat doet een logistiek bedrijf precies voor u?

Een logistiek bedrijf kan uw logistieke processen geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Wat een logistieke onderneming precies voor u kan betekenen is onder meer afhankelijk van de value added services die door het betreffende bedrijf geboden worden.

Van de Scheur Logistiek heeft een groot aanbod aan value added services, waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van de logistiek wanneer u dit wenst. Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Van transport tot fulfilment

Op de eerste plaats bent u bij ons natuurlijk welkom voor het uitbesteden van al uw transporten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van transport van grote, zware en/of afwijkende goederen. Als deze vervoerd moeten worden van A naar B, dan kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast beschikken wij over een groot en modern warehouse, waarin wij gebruik maken van een innovatief Warehouse Management Systeem.

Dit systeem kan worden gekoppeld aan de systemen van webwinkels, zodat orders automatisch naar ons warehouse kunnen worden doorgestuurd. Op deze manier zijn wij in staat om webwinkeleigenaren volledig te ontzorgen. Voor alle services, van transport tot fulfilment, bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreid aanbod aan extra services

Als ervaren logistieke partner bieden wij tal van value added services aan onze klanten. Naast transport en opslag bieden wij een uitgebreide collectie aan extra mogelijkheden. Zo kunnen wij goederen onder meer controleren, repareren en reinigen. Wij kunnen actiepakketten samenstellen, producten samenvoegen, goederen voorzien van stickers en labels, orders klaarmaken en voorraden up to date houden.

Dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden. U bepaalt altijd zelf wat u wel of niet wilt uitbesteden. Indien gewenst kunnen wij het logistieke proces van A tot Z voor u verzorgen, maar u kunt ook altijd een deel in eigen beheer houden. Wij werken altijd met u samen op een manier die goed aansluit op uw specifieke behoeften.

Wij bieden u maximaal voordeel binnen het logistieke proces

Doordat wij een zeer compleet dienstenpakket aanbieden kunnen wij u altijd naar wens van dienst zijn. Of het nu gaat om same day delivery, om opslag of om de verzorging van de logistieke keten van A tot Z; wij denken met u mee. Het aan ons uitbesteden van de logistieke keten zorgt er op de eerste plaats voor dat u nergens meer omkijken naar heeft. Daarnaast levert het u een tijd- en kostenbesparing op. Hierdoor ontstaan er voor u meer kansen en mogelijkheden om uw bedrijf verder te laten groeien en ontwikkelen.

Wilt u uw logistieke processen uitbesteden?

Van de Scheur Logistiek is een logistiek professional met een scala aan value added services. Hierdoor kunnen wij u altijd een op maat gesneden dienstverlening aanbieden die perfect afgestemd is op uw specifieke behoeften. Wij staan voor u klaar wanneer u uw logistieke processen geheel of gedeeltelijk wilt uitbesteden aan een betrouwbare, ervaren partner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies.