Webshop met seizoensproducten? Wij vangen uw warehouse pieken op!

Heeft u als webshop ondernemer te maken met pieken in uw warehouse? Zit u binnen het seizoen soms echt met de handen in het haar en weet u niet waar u alles moet laten? Bij Van de Scheur Logistiek bieden wij u de perfecte oplossing. Wij staan klaar voor ondernemers die, door de verkoop van seizoensproducten, te maken hebben met (bijna) onmogelijke warehouse pieken. Wij kunnen deze voor u opvangen en eventueel gelijk bij de klant bezorgen!

Ons warehouse in Vianen biedt meer dan voldoende ruimte voor de opslag van uw seizoensproducten. Denk daarbij aan tuinmeubelen, zomerartikelen, zwembaden, strooizout, kachels en bijvoorbeeld grote airco’s. Wilt u dat wij ook andere zaken regelen, zoals het gereedmaken van zendingen, het vervoeren van zendingen en het aanbieden van Track & Trace aan uw klanten? Geen probleem! Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Warehouse pieken door seizoensproducten

Er zijn webshops die het hele jaar rond te maken hebben met stabiele verkoopcijfers en waar een eigen opslag aanwezig is die voldoende capaciteit biedt. Geen problemen daar. We zien vooral problemen met opslag ontstaan bij webshops die seizoensproducten verkopen. Hier zien we sterke verkooppieken in een bepaald seizoen. Webshops die schaatsen of strooizout verkopen hebben het extreem druk in de winter, terwijl webshops met een assortiment zwembaden en spa’s het juist in de zomer extreem druk hebben. Het zijn vaak deze webshops die tijdens hun eigen hoogseizoen problemen met de opslag ervaren. De capaciteit is onvoldoende. Hier kan Van de Scheur Logistiek de helpende hand bieden.

Ons warehouse biedt u de oplossing

Van de Scheur Logistiek heeft een warehouse met grote hallen, bedoeld voor crossdocking en vloeropslag van producten die niet kunnen worden opgeslagen op standaard stellingen. Daarnaast zijn er maar liefst 9.000 plaatsen voor palletopslag in ons warehouse gerealiseerd. Uw producten kunnen hier worden opgeslagen. Wanneer wij de producten ontvangen, dan worden deze gecheckt. Wij kijken niet alleen naar de kwaliteit van de producten, maar wij controleren ook of de levering kwantitatief in orde is. Als er sprake is van een manco, dan biedt ons online klantportaal u hier direct de nodige informatie over. Wij slaan uw producten vervolgens fysiek op en zorgen ervoor dat u uw goederen constant kunt volgen via ons Warehouse Management Systeem.

Zeer complete service wanneer u dit wenst

Natuurlijk kunt u uw goederen tijdelijk bij ons opslaan, waarna u deze zelf weer opslaat in uw eigen magazijn wanneer er ruimte voor bestaat. Anderzijds is het ook mogelijk om gebruik te maken van een zeer complete dienstverlening vanuit ons warehouse. Indien gewenst kunnen wij orders gereed maken voor verzending door middel van een geautomatiseerd orderpick systeem.

Wij kunnen leveringsafspraken maken met uw klanten en werken altijd met een Track & Trace systeem, welke wij per mail aanbieden aan uw klant. Vanzelfsprekend heeft u zelf ook volledig inzicht in alle processen, tot en met de levering aan het adres van uw klant. Zo helpen wij u professioneel uit de brand wanneer u tijdens het hoogseizoen voor uw webshop in de (opslag)problemen komt.

Laat uw warehouse pieken professioneel opvangen!

Wanneer u een webshop met seizoensproducten heeft, dan kunt u in tijden van extreme drukte binnen het seizoen te maken krijgen met storage problemen. Toch wilt u zeker zijn dat de producten van hoge kwaliteit blijven en niet beschadigd raken door een overvolle opslag. U kunt eens nader kennismaken met Van de Scheur Logistiek. Wij vangen de pieken professioneel op in ons eigen warehouse en kunnen, indien gewenst alles voor u regelen. Natuurlijk kunt u altijd eerst contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.