Webshopeigenaars krijgen geen energie van logistiek

Webshopeigenaars zijn tegenwoordig vaak te veel met de logistieke processen bezig, waardoor er te weinig tijd overblijft om te focussen op sales- en marketing. Als webwinkeleigenaar bent u waarschijnlijk uw shop begonnen om te gaan verkopen. Bijkomende taken, zoals administratie en het logistieke proces, zouden uw focus niet van het verkopen af moeten halen. Uw passie ligt immers juist bij het verkopen. We zien dat webwinkels het steeds drukker krijgen, met alle gevolgen van dien. Het logistieke proces slokt steeds meer tijd op en dit gaat ten koste van de energie van de webshopeigenaren.

Een goede balans tussen energiewinst en energieverlies

Goede kans dat u een webwinkel bent begonnen om lekker zelfstandig te zijn, om u te focussen op wat u het liefst doet, namelijk verkopen. Hier krijgt u energie van! Maar als u steeds meer tijd moet investeren in zaken die u niet zo leuk vindt, zoals het logistieke proces regelen, dan verliest u hier steeds meer energie aan. We ervaren werkplezier op het moment dat we meer energie krijgen van ons werk dan dat we energie verliezen aan het doen van ons werk. U begrijpt het punt. Als u te veel energie verliest aan het verzorgen van de logistiek, dan is dit niet meer goed te maken met het halen van energie uit uw verkopen. Het gevolg is dat het werkplezier verloren gaat. Zonde, want door de logistiek uit te besteden ervaart u wél het plezier van uw eigen webwinkel.

Kies voor een logistieke partner die zich inzet voor u

Er zijn meerdere logistieke partners. Van de Scheur Logistiek is een flexibele, betrouwbare en ervaren partner die zich inzet om alles voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo kunnen wij uw webwinkel aan onze systemen koppelen, waardoor wij eenvoudig de orders voor u kunnen verwerken. U heeft altijd een actueel inzicht in de voorraden via het online klantportaal en wij verzorgen alle zendingen, van klein naar groot. Voor grote zendingen maken wij gebruik van ons eigen distributienetwerk, terwijl wij meerdere bezorgdiensten inzetten voor het vervoeren van kleinere zendingen. Wij bieden alle warehouse mogelijkheden, onder meer voor de opslag van pallets, waardoor wij u altijd een zeer complete dienstverlening aan kunnen bieden.

Ga weer doen wat u het liefst doet!

Regel uw logistieke processen niet zelf, maar profiteer van het gemak van uitbesteding. U kunt al uw webshoplogistiek op vertrouwde wijze uitbesteden aan Van de Scheur Logistiek, zodat u weer kunt gaan doen wat u het liefst doet. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd eerst contact met ons opnemen voor meer informatie en een persoonlijk advies. Wij zijn u graag van dienst.